Štednja i franak guraju nas u recesiju

Naslovnica Forum Komentari članaka Štednja i franak guraju nas u recesiju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dok su banke muzle građane i tvrtke švicarcem i ostalim kreditima sa abnormalnim kamatama u razdoblju 2008.-2014. smo bili u recesiji. Sada kada banke treba da vrate dio onoga što su previše uzele – Stojić opet zaziva recesiju. Stojiću, teorija ti je na klimavim nogama. Doduše niko te ne shvaća ozbiljno kao ni onog zdeslava, sluge francuskog kolonizatora.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Stojic je jos jedan od quasi-strucnjaka, kojima je Hrvatska jako obdarena. Oni su u stanju, svoju prognozu korigirati za 100% i da pri tome okom ne trepnu. Stojicu, GDP ce rasti u trecem tromjesjecju oko 2% a u cetrvrtom 1,5%. Tvoja banka nikome ne treba, osim spekulantima i gamblerima. Da su Hrvati pametni (gradjani, drzava, lokalne jedinice), preselili bi svoje poslovanje i stednju u HPB i Croatia banku. Ako bi privatni sektor jos dokapitalizirao HPB sa jednom do dvije milijarde kuna, banka bi mogla solidno pratiti gospodarstvo i pucanstvo. Osim toga tu je i HBOR, tako da se u buducnosti treba sto je moguce manje oslanjati na banke u stranom vlasnistvu. Neka prodaju svoje usluge negdje drugdje, sretan im put.

Ovaj ka da pise po direktivi ministra financija i hrvatske Vlade. Stednja nas gura u recesiju. Zato narode slijedite primjer nasega Lale i dizite kredite i zaduzujte se koliko god mozete i sve ce Vam biti ka prosek. A mila majko koji su ovo strucnjaci. Razume se u ekonomiju ka Mare u krivi qrac.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Gosp. Je ekonomski analitićar banke koja je jedna od tuženih od strane udruge potrošaća i koji su pravomoćnom odlukom vts donosili odluke o kamatnim stopama ne transpatentno. Zanima me da li je možda ekonomska analiza zakuhana u Austriji. Koliko ste do sada mjenjali prognoze srića da niste vremenski meterolog. Sve neki ekonomski analitićari da vam je dati tri ovce da ćuvate jednu bi izgubili.

New Report

Close