Spar od Gavrilovića preuzeo 20 trgovina, akvizicijom Dione prihodi mu rastu za 400 mil. kn godišnje

Naslovnica Forum Komentari članaka Spar od Gavrilovića preuzeo 20 trgovina, akvizicijom Dione prihodi mu rastu za 400 mil. kn godišnje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tko god ima potencijal pregaziti todorića, dobrodošao je.

Todorica ne može više nitko ugroziti iz jednostavnog razloga što ima najjače lokacije i solidan asortiman jeftinijih proizvoda dok Spar ima sve ali nije povoljan za većinu Hrvata. Ovdje je samo nagrabusio još jedan domaći proizvodjac kojem je sad smanjen kanal za prodaju..Spar ima svoje meso i Gavrilović ovime puno gubi.

konzum najskuplji od svih trgovačkih lanaca!! cijene na “sniženju” su još barem 10% veće nego u Lidlu ili Billi!! Todi jedino dobro manipulira i urušava zdravu proizvodnju i onkurenciju. No i on će uskoro past radi dugova koje ne može servisirati!!![emo_smijesak]


Todorica ne može više nitko ugroziti iz jednostavnog razloga što ima najjače lokacije i solidan asortiman jeftinijih proizvoda dok Spar ima sve ali nije povoljan za većinu Hrvata. Ovdje je samo nagrabusio još jedan domaći proizvodjac kojem je sad smanjen kanal za prodaju..Spar ima svoje meso i Gavrilović ovime puno gubi.

znati li vi koliko košta dopremati meso u hladnjači iz austrije ili pak njemačke? tko od naših nije u stanju iskoristiti tu cjenovnu prednost i treba propasti, a ako je problem u prevelikim porezima, onda treba propasti država pa da počnu spuštati poreze na razumnu razinu.

gavrilović neće izgubiti tržište tamo gdje je konkurentan. nijedan trgovački lanac neće ići protiv tržišne ekonomije – osim konzuma. zato je na dobrobit sviju nas da todorić propadne što prije.

svaki dan koji provedemo izvan tržišne ekonomije dodatno nas udaljava od svih bitnih svjetskih ekonomskih i civilizacijskih tijekova, pretvara u najgoru vuko-ebinu na svijetu.

Pa gdje će Gavrilović prodavati svoje kobasice ako se rješava svih dućana??? Zahvaljujući voditelju prodaje (a dobrim dijelom i njegovom prethodniku) koji se priprema u svom uredu za fax i diplomu izgubili su sve pozicije na tržištu…

Todorić i u ovom segmentu rastura,jer je PiK Vrbovec otkad je njegov preuzeo većinu tržišta…ostali rade za robne marke Lidl i slično..Pikok ili kako se već zovu…

Ne uništava ni Todorić ni PIK brand Gavrilović nego par nesposobnjakovića koje je Đurina uprava postavila na te funkcije!

Gavrilović je bio jedan od najjačih brendova exYU. Nije se širio u regiju a ovdje mu je bilo udobno dok Todo nije preuzeo PiK. Vrbovec je danas jedna od najvećih hr firmi,direktno je konkurent Gavrilovicu i jeftiniji je a da ne govorim koju logističku i prodajnu mašineriju ima u Konzumu. Gavrilović se smanjuje,odustali su od svježeg mesa i još su jedino lideri u pasteti a i tu im prijeti Argeta od Tedeskog.

Čobanković je u jednom intervjuu rekao da će ulaskom u EU u RH opstati možda 2-3 industrije mesa. Tu se slažem. PiK je siguran ima 50% tržišta,vjerojatno i.Pivac jer drži obalu i Dalmaciju a ostali vise….još kad Todo preuzme Mercator i tamo će ubacit PiK.

Gavrilović je i dan danas broj 1 na tržištu, ali samo kao brand koji leži na staroj slavi, prodaja i sve ostalo je nažalost na marginama jer kao i država Đuro cijeni podobne, a ne sposobne…

New Report

Close