SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pretpostavljam da će i Slatinska banka putem Sonic,

najveći dioničar per 24.02. – Skrbnički račun: HVB SPLITSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO ????

Prodavao Ante Šimara !?
[smiley15][smiley15]

(Varaždin, 27. veljače) Predsjednik Nadzornog odbora Slatinske banke d.d. Slatina, Ante Šimara, obavještava da je kao vlasnik društva Lustrin d.o.o. na Varaždinskoj burzi zaključno s danom 24.02.2006. godine prodao 743 redovne dionice Slatinske banke d.d. (SNBA-R-A) što čini 0,49 % temeljnog kapitala odnosno 0,65 % glasova u Glavnoj skupštini Banke.
Nakon otpuštanja ukupan broj dionica SNBA-R-A u vlasništvu Ante Šimare, zajedno s povezanim osobama iznosi 45.160 dionica čiji nominalni iznos čini 29,49 % temeljnog kapitala i daje 39,39 % glasova u glavnoj skupštini Banke.

Član Nadzornog odbora Slatinske banke d.d. Slatina, Ružica Šimara, obavještava da je na Varaždinskoj burzi zaključno s danom 23.02.2006. godine prodala 634 redovne dionice Slatinske banke d.d. (SNBA-R-A) što čini 0,41 % temeljnog kapitala odnosno 0,55 % glasova u Glavnoj skupštini Banke.
Nakon prodaje ukupan broj dionice SNBA-R-A u vlasništvu Ružice Šimare iznosi 3.380 dionica čiji nominalni iznos čini 2,21 % temeljnog kapitala i daje 2,95 % glasova u glavnoj skupštini Banke.

očito kupce dionica baš previše ne brine prodaja Šimare na burzi. Jer uvidom u stanje dioničara u petak bilo je očito ovo objavljeno danas.

Nešto se događa sa ovom bankom, evo već 5milja prometa, čini se da Šimara i dalje distribuira dionice putem burze. Sa jučerašnjim prometom mislim preko 8000 dionica je promijenilo ruke (naravno bilo je tu i špekulanata sa po par stotina koji su dobro zaradili kupujući po 920 prodavajući iznad 1000).

upss, evo već 6 milja. prosiječna 940,54

Banka koja nema niti jednu poslovnicu na Jadranu,a u Zagrebu samo jednu, s tim, da vjerujem, da nitko od vas ne zna ni gdje se ona nalazi, teško da ikada može biti predmetom nečije akvizicije.

Čista navlakuša. Ova sva probijanja cijene preko 1000 kuna jučer služili su samo onima koji su uzimali za više od 1000 da izađu iz nje što bezbolnije, odnosno bez gubitka.

Zaista sam očekivao neki mudriji komentar.

Netko je spiskao 15 milja na navlakušu. Bravo!!!![smiley1]

Pa ajde onda nam reci tko

I odakle ti da je jedan….Možda je jedan prodavao, a vas 1000 sitnih riba kupovalo.

Nitko još nema 9,99% Slatinske banke, jer kad stekne tu količinu za daljnu kupnju mora tražiti dopuštenje od HNB.

Ma ništa od toga…..Tresla se brda rodio se miš.

New Report

Close