Školski sindikati i Vlada postigli dogovor

Naslovnica Forum Komentari članaka Školski sindikati i Vlada postigli dogovor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

OK, onda ono povećanje 2+2+2 povlače? Mislim 6% rastu plaće a BDP ni 3%.

Opametili se pa će napraviti sistematizaciju javne uprave, i nagrađivanje po zaslugama i rezultatima, napokon. heheheh, moš mislit, dok ide, ide

Hrvatsko drustvo mora shvatiti da sa ovolikom kolicinom proracunskih parazita nemoze priustiti kvalitetne lijecnike, kvalitetne medicinske sestre, kvalitetne ucitelje i profesore, i sve ostale koji obavljaju nekakav drustveno koristan posao.

Ili ce se smanjiti broj uhljeba ili ce se i dalje nastaviti erozija kvalitete javnih usluga.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

a sad po istom obrascu cekamo masovne strajkove svih ostalih parazita u javnim sluzbama jer kad se ovako lako od plenkovica ucjenama moze dobiti sto se zeli, zasto i svi ostali ne bi sebi obezbjedili iste takve povisice 6% + 6%?????
ajmo svi u strajkove!

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Krecu i ostali paraziti po nasu lovu .drzite gace.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

“čestitke” plenkoviću na “odlučnosti” što je podvio rep i prihvatio sve zahtjeve sindikata tj. u konačnici 6% + 6% i time opustošio državni proračun….sad jednako hrabro i ucjenjivački trebaju nastupiti i svi ostali sindikati i u startu tražiti istih 6+6% i onda dodatnim ucjenama tražiti još veća povećanja i svaki sljedeći sindikat treba tražiti sve više sve dok se PDV ne digne barem na 50% da bi mogao nahraniti svu tu vojsku uhljeba koji se bore za “dostojanstvo” svojih plaća!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close