ma kakva 2013. ne smiju ga uopće uvoditi jer je to obična krađa poštenih građana…..a ako se uvede onda je to samo u svrhu obogaćivanja pojedinca iz vlasti…….
neka lijepo srežu sebi povlastice u saboru i svima redom u vlasti kao što su obećali………..
Porez na imovinu ima puno zemalja – redom anglosaksonske. Imaju i porez na nasljedjivanje – jer vjeruju da sto stimulira socijalnu pokretljivost u drustvu – a i puni proracun. Sto misliti o sahisti koji povuce pa vrati potez? Da nezna igrati i da nema strategiju – prvi potezi ove vlade tako izgledaju. Nedoreceni, nesigurni…i nadasve bezidejni. Steta
Pomalo odustaju od svih najavljenih mjera. Cini se da ce to biti jedno razocaranje od koalicije, ako za 3 mjeseca nastave isto mozemo imati prijevremene izbore.
Sto je najgore nisu ni dobili izbore na programu nego se opet glasalo NE i PROTIV HDZ-a. Ja sam iz Rijeke i znam da tipovi kao sto je Komadina nece donijeti nikakvu promjenu jer se radi o jednom starom tipu vodja, ekipa koja je izrasla u drzavnoj administraciji za vrijeme komunizma. Dakle, sve jasno.
Sto je najgore nisu ni dobili izbore na programu nego se opet glasalo NE i PROTIV HDZ-a. Ja sam iz Rijeke i znam da tipovi kao sto je Komadina nece donijeti nikakvu promjenu jer se radi o jednom starom tipu vodja, ekipa koja je izrasla u drzavnoj administraciji za vrijeme komunizma. Dakle, sve jasno.
Kolega, dobro zboriš, ali činjenica jest da je narod, bar velik dio crvene Rijeke, uvijek birao i glasovao baš za ove tipove kalibra Komadina i Slinić. Sigurno su baš njih dvojica pijevaca i predložili naziv za njihovu koaliciju kukuriku kukuriku hebo svoju sliku. bye]