Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Skočili pa rekli ‘Hop!’: Porez na imovinu tek 2013.?

Naslovnica Forum Komentari članaka Skočili pa rekli ‘Hop!’: Porez na imovinu tek 2013.?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ma kakva 2013. ne smiju ga uopće uvoditi jer je to obična krađa poštenih građana…..a ako se uvede onda je to samo u svrhu obogaćivanja pojedinca iz vlasti…….
neka lijepo srežu sebi povlastice u saboru i svima redom u vlasti kao što su obećali………..

Porez na imovinu ima puno zemalja – redom anglosaksonske. Imaju i porez na nasljedjivanje – jer vjeruju da sto stimulira socijalnu pokretljivost u drustvu – a i puni proracun. Sto misliti o sahisti koji povuce pa vrati potez? Da nezna igrati i da nema strategiju – prvi potezi ove vlade tako izgledaju. Nedoreceni, nesigurni…i nadasve bezidejni. Steta

BigBoffin

Pomalo odustaju od svih najavljenih mjera. Cini se da ce to biti jedno razocaranje od koalicije, ako za 3 mjeseca nastave isto mozemo imati prijevremene izbore.

Sto je najgore nisu ni dobili izbore na programu nego se opet glasalo NE i PROTIV HDZ-a. Ja sam iz Rijeke i znam da tipovi kao sto je Komadina nece donijeti nikakvu promjenu jer se radi o jednom starom tipu vodja, ekipa koja je izrasla u drzavnoj administraciji za vrijeme komunizma. Dakle, sve jasno.

Sto je najgore nisu ni dobili izbore na programu nego se opet glasalo NE i PROTIV HDZ-a. Ja sam iz Rijeke i znam da tipovi kao sto je Komadina nece donijeti nikakvu promjenu jer se radi o jednom starom tipu vodja, ekipa koja je izrasla u drzavnoj administraciji za vrijeme komunizma. Dakle, sve jasno.

Kolega, dobro zboriš, ali činjenica jest da je narod, bar velik dio crvene Rijeke, uvijek birao i glasovao baš za ove tipove kalibra Komadina i Slinić. Sigurno su baš njih dvojica pijevaca i predložili naziv za njihovu koaliciju kukuriku kukuriku hebo svoju sliku. bye]

Ma bravo kolege. Pa o tome cijelo vrijeme govorim – usluge tog dvojca samo štete koaliciji na vlasti i bilo bi najpametnije da im se Milanović zahvali i okrene stručnijem kadru.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close