Skandinavci nude hrvatskim liječnicima početne plaće od oko 5000 eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Skandinavci nude hrvatskim liječnicima početne plaće od oko 5000 eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sudeći po objavi C O P -a….ispada da je 5.000 eura uobičajena minimalna,
liječnička plaća i u Hrvstkoj. Naime, među najbogatijim i najbolje plaćenim djelatnicima u RH najviše je liječnika..
Pa, zašto bi onda išli u Skandinaviju, gdje će…..između ostalog … kilu mesa platiti 5 puta više..a ostalo da ne govorimo…. nego u Hrvastkoj?

Napišite koliko se paušalno dobiva po kartonu / privatni liječnici u svojim ordinacijama / , a kolikp prosječno
za specijalizaciju…/ u bolnicama, klinikama i sl../

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@Miami

Po tebi ispada da ce se uskoro lijecnici iz Skandinavije masovno seliti u Hrvatsku 🙂

U Svedskoj ce ostati samo lijecnici vegeterijanci jer ih ne pogadjaju visoke cijene mesa, sve ostalo seli u Hrvatsku.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Prosječna plaća u Finskoj jest 2.200 €, provjereno. Samo za usporedbu koliko je tamo sve skupo, napominjem da najeftiniji McDonalds čizburger košta 5-7 € (kod nas 1-1,3€!)!
U Njemačkoj, plaća liječnika specijalista (POČETNIKA) jest 10.000€, a skandinavci nude 5.000€ našim specijalistima. Ja to zovem drugačije od prilike.
Jer sudeći po navedenom, skandinavci doktori specijalisti imaju oko 15.000 € pa na dalje a tvrdim da oni nasi, koji tamo prodju, nisu nista losiji od njihovih.
[emo_namigusa]
A ne zaboravite da se na njihova upražnjenjena mjesta u HR primaju doktori iz Afrika & Co. sličnih zemalja. Pa uživajte u zdravstvenoj skrbi 21. stoljeća.

kao prvo, ili sam ja previdio ili opet nigdje ne piše neto ili bruto nego novinar samo lupa brojke kao da je to svejedno samo zato jer brojka kojom barata iz hrvatske perspektive zvuči senzacionalno. kao da čitam 24 sata.

drugo, krajnje je vrijeme da se napravi sustav koji neće dozvoljavati da mi financiramo zdravstvene, a i druge znanstvene i privredne, sustave drugih zemalja. naravno, ako netko samo zucne o ukidanju besplatnog školstva, bez obzira kakav se alternativni model predlaže, odmah će se javiti socijalistička omladina sa ffzg-a i prijatelji životinja, no odljev visokoobrazovanih je odljev jako puno novaca, a pretvorio se u bujicu.

da su pametni nudili bi im i više samo da ne dolaze.

Kao i svaki koji pročitam članak u svezi rada liječnika u inozemstvu i ovaj nema veze s istinom. No ono što upada u oči je uvijek i jedino spominjanje plaće. O načinu i količini rada, očekivanjima poslodavca, odgovornosti, troškovima života i svega ostalog ako živite u stranoj zemlji se uopće ne spominje. Uglavnom sve se to shvaća prejednostavno kao da vas netko raširenih ruku čeka da dođete i da vam iskrca novac.

New Report

Close