Sindikat vozača prijavio zagrebačku tvrtku Gamont

Naslovnica Forum Komentari članaka Sindikat vozača prijavio zagrebačku tvrtku Gamont

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nisu samo u pitanju vozaci nego svi u tvrtki gamont.. radio sam tamo i znam da se vrsi MOBING nevidjenih razmjera. Tu tvrtku treba pozvat sve moguce inspekcije. Naravno i sve bivse zaposlenike da posvjedoce sta se radilo i radi..Nema nikakve zastite na radu a tjeraju vozace i bageriste u pogibeljne situacije. a poslovodje na nalog gazde skidaju i po pola place ako se odbije. Rade sefovi koji nisu kvalificirani za taj posao. pozdrav od bivseg bagerista.

Badava se roblje buni, to je hr poduzetništvo.

Nazalost tako je ali treba razotkrit te poduzetnicke gadove. Radit da za svoj rad nisi adekvatno placen jer ti isti gadovi zive od naseg rada,jer da mi neradimo kod njih nebi imali ni za zrno soli.. a sta se tice gamonta i u vrijeme ropstva je bilo bolje robovima nego djelatnicima u gamontu.

A taj njihov poslovodja takozvani sef mehanizacije i transporta ima samo 3 razreda osnovne skole. pa sad ti radi jer tip zna samo ucjenjivat ako neces sutra se javi u ured, i normalno otkaz. a znalo se radit i po 20 sati. i sve subote i nedjele iz dana u dan. a kad se kazalo da je neki kamion neispravan svejedno je moralo vozit a o pretovarima da i ne govorim. naravno njega ne kazni zbog pretovara nego vozaca,zato jer je potkupio nekog u policij…

New Report

Close