Sinčić pozvao saborske zastupnike da odvoje 1.000 kuna od svoje plaće

Naslovnica Forum Komentari članaka Sinčić pozvao saborske zastupnike da odvoje 1.000 kuna od svoje plaće

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svi saborski zastupnici već odvajaju od svojih primanja i uplaćuju u partijske blagajne. posebice iz novčanih naknada na ime članstva u raznoraznim nadzornim odborima javnih poduzeća koji se sastaju 3 put mjesečno, ako i toliko.uobičajeno se uplaćuje 25%.i ostali članovi koji su po partijskom ključu upali u neki odbor imaju obavezu dragovoljno uplaćivati naknadu za vjernost partiji. ako propuste uplatu poziv iz partije stiže žurno kako bi ih se podsjetilo na propuštenu uplatu. da im nije partije ne bi ni love bilo.
zato i jedino iz naprijed rečenog niti jedna partija ne postavlja pitanje plaćanja naknade za rad u nadzornim odborima javnih poduzeća.i ne traži promjenu zakona
vili.u kojem ti to filmu živiš.

ma ko je ovog kokošara izabrao u sabor??? kakva jadna demagogija. kamo je nestalo onih njegovih 500.000 kuna što je dobio iz proračuna. to troši zajedno sa svojom ekipom. što to ne donira sirotinji…?

...povijest se ponavlja...

Po meni, ovaj mjesec treba odvojiti 10.000 kuna.

Niste ništa radili. Napravili ste troškove GRIJANJA, troškove personala, šofera, struje, vode,
centralnog grijanja, telefonskih priključaka, itd,itd,,,,

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@delboy
Ne znam ko ti je udijelija kecige za ovaj post,a li vjerujem da je netko tko u zivotu nema dana radnog staza i ima vremena sa Milim djetetom ic po delozacijama. Kad Milo dijete postane predsjenik drzave, Vlade, saborski zastupnik svak ce uzimt koliko mu treba ,a vracat koliko bude mogao. STruja, voda i hrana ce biti besplatni. Sprijecit cemo zaprasivanje chemtrailsova iznad u hrvatskom zracnom prostoru. Ocjena robe koju ovaj decko trosi je 3+. Udara nelose. Interesira me samo sto puse ovi koji ga podrzavaju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close