Šef Podravke požalio se na poreze u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Šef Podravke požalio se na poreze u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

On se nema na šta pretjerano zalit…preko politbiroa došao je na plaću od 45.000 kn.mjesečno…s tom strukom inače nema šanse da bi bio na čelu prehrambene kompanije.

Nameti u Hrvatskoj su enormni.!Zbog toga nas strani investitori zaobilze u širokom luku.! Tu je gospodin u pravu.! Ako izuzmem doprinose,zdravstveni i mirovinski,ostaje još toliko toga da za poslodavce,pogotovo male nije moguće pokriti proizvodnjom.! Kada kažem pokriti,mislim na nelikvidnost koja je rak rana našeg društva.!Cijena rada mora se smanjiti,da bi se smanjila nužno je potrebno “provjetravanje” državne i javne uprave i lokalne samouprave.! Tek tada možemo razmišljati o boljitku.!


Nameti u Hrvatskoj su enormni.!Zbog toga nas strani investitori zaobilze u širokom luku.! Tu je gospodin u pravu.! Ako izuzmem doprinose,zdravstveni i mirovinski,ostaje još toliko toga da za poslodavce,pogotovo male nije moguće pokriti proizvodnjom.! Kada kažem pokriti,mislim na nelikvidnost koja je rak rana našeg društva.!Cijena rada mora se smanjiti,da bi se smanjila nužno je potrebno "provjetravanje" državne i javne uprave i lokalne samouprave.! Tek tada možemo razmišljati o boljitku.!

U pravu si. Ali to se nece dogoditi. Na nasu zalost.

Dobro jutro Mršiću! Nedavno, dok si bio samo političar puhao si u isti rog s Linićem i svesrdno podržavao poreznu presiju. Hoće li se tvoji crveni ljubimci ikada osvijestiti? Slušaju li sada tvoje sugestije?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close