Šef Delegacije EU propituje o izmjenama Zakona o Hanfi

Naslovnica Forum Komentari članaka Šef Delegacije EU propituje o izmjenama Zakona o Hanfi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Samodol je zahvaljujući netransparentnosti i pritisku po osobnim nahođenjima uništio mnoge tvrtke i tržište. HANFA je do sada bila izvan svakoga zakona i kontrole. Imali su diskrecijsko pravo da uništavaju ili daju život, ovisno o osobnim interesima “gospode” iz Hanfe. Grupa amatera provodi ispitivanje budućih članova uprave nekog osiguranja i mrcvari ih ko malu dječicu u osnovnoj školi. Čitav teatar je služio samo tomu da se cementira valst i moć. Nikakve veze to nema ni s europskim propisima ni čuvanjem neovisnosti nego isključivo s cementiranjem osobne vlasti. samodol je bio glavni kreator toga kulta ličnosti i promjene bi posthumno njemu bile udarac. Toga tipa bi trebalo zakonski zabraniti isto kao i njegove kolege iz navodno neovisne agencije. Oduzimanje licenci je javno pribijanje na stup srama bez obzira na konačnu sudsku odluku. Mnoge sudske procese je Samodol izgubio, ali je u međuvremenu uništio ljude i tvrtke. To je Balkan u europskom ruhu.

Postavlja se pitanje za koga radi Antiša, on koji je do jučer drža ruku na srcu, sada bez ikakvog straha od posljedica javno prijeti da će Paul Vandoren biti obavješten o izmjenama zakona…..taj isti Antiša koji tuži svoju zemlju europskoj uniji istovremeno očekuje da mu ta ista zemlja – tužena u slijedećih godinu dana isplaćuje plaću iz proračuna, nije li sve ovo razlog da netko tu i tamo istraži ima li ovaj jadnik još uvijek pravo na tu svoju plaću?? Dosta je bilo njegove samovolje i nedužnih koji su stradali zbog nestručnosti doktora čiji se pučkoškolski uradak doktorata ocjenio s ocjenom 1 (nedovoljan)!!!!
A pitanje je trebamo li se svi tresti što se Paul Vandoren raspituje o tome ili to Antiša sam plasira vijesti i naziva novinare da objave njegovu stranu priče…..tko mu uopće daje prostora da se uopće oglasi……

Samodole ti si svoju šestogodišnju samopromociju i dodvoravanje završio. Sada se lijepo vrati ispod kamena ispod kojeg si i izmigoljio. O tvojim eskapadama gospodin Petar Vermalen će biti također podrobno izvješćen, kao i bivša premijerka jer ti si i onako bivši.
Odi odmori i liječi se. Pošto kila pršuta? Reci, hajde reci!

Malo nas je ali smo rijetki.

Ovo postaje zabavno, da nije bleke čemu bi se smijali, hehehe….ajde bogati Antiša reci pošto ti tvoji pršuti prije nego li ih uvrstiš na burzu??? Antiša nije u pitanju…..samo reci 5 kg brat bratu….nego priča se da obilaziš zgradu Hanfe ko mačak oko vruće kaše…ali nisi odolija nego nakon upucavanja Mrsicu na teveviziji , dosa se pofaliti u “kući”….biće da ti jedini imaš pravo nakon smjene uliziti i izliziti iz te kuće…a Antiša???? a jel i to po zakonu i jesi li i to prijavija Paulu Vandorenu???

jeftini spinovi samodola i negovog zamjenika…amaterske laži i navodno se pozivaju kak ti na europske veze a se zbog samodola i hanfe odjedanput digla eu….moš milsit…a taj zakon nije nikakav uvjet kak sebi pridaju važnost..
da neki iz croseca kao citiraju ustavni sud a upravo ti koji su 20 godina tamo drmali i dopuštali nered, sad se javljaju kak ti velki legalisti…naravno da su licence letjele onima koji nisu pasali , zna se zbog čega, zbog plavih očiju ha ha..pa gdje lu pifovi nestali, možda na ustavnom sudu..sude vrati nam naše pif-ove ha ha……..

imaju pravo kaj su vam oduzeli pravo na skidanje licence, zna se kako ste ih i kome skidali……..cisti amaterizam…..
šteta da država i porezni obveznici koji jadni krvavo zarađuju svoj dohodak moraju plaćati samodole i slične…kaj to nije aspurd.

uništio si tržište svojim neznanjem, podobnošću i malicioznošću i najbolje ti je da ideš u deficitarnu struku kak je rekla tvoja bivša šefica-pastirstvo

a treba znat i proizvodit pršute, zar mislis golbu da je to kaj tako od oka oduzamati licence po nalogu komiteta? zato u deficitarna zanimanja, mogel bi samodol s bivšom šeficom kad izgubi izbore u stranci..na svežem zraku i sjevercu će vam se procistit mozak

New Report

Close