Saznajte tko je Vrdoljakova nova pomoćnica za energetiku

Naslovnica Forum Komentari članaka Saznajte tko je Vrdoljakova nova pomoćnica za energetiku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uf, čovjek bi očekivao da je pomočnik-ica za energetiku stručnjak u tom području, kad ono jedino što ova gospođa-ica ima vezano uz energetiku je “menadžerica prodaje u lokalnoj tvrtki za trgovinu gorivom FP”.

Budimo realni ministri su politički likovi ali ako je netko iz njegovog tima na čelu specifičnog područja bilo bi logično da se donekle razumije u problematiku, a ne da ima iskustva u turizmu, pa onda slijedom toga može raditi strategiju izgradnje npr. elektrana

Izbor ljudi u ministarstvima je uvjek čudan

nije moguće da je članica HNS-a,čudna mi čuda

bolje da nismo saznali….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

kakav ministar – takva i ekipa, nažalost!

najbitnije da se stranački uklapa u strategiju rasturanja hrvatskog gospodarstva, koju Vlada provodi nemilice od samog formiranja

Koga to briga….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ministar po svojoj mjeri slaže ekipu bahatih diletanata, od svakoga u timu se očekuje da pojma nema ni o čemu.


… od svakoga u timu se očekuje da pojma nema ni o čemu.

A sto si ti ocekivao da ce HNSova pomocnica za energetiku biti Nikola Tesla???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Majko mila. Koji frizirani životopis. Što ona može razvijati u industriji i energetici? Nit zna što je razvoj, ni industrija ni energetika!

Vidi se da je zena izuzetno kvalificirana. Na kraju krajeva dolazi iz HNS-a koji je poznati rasadnik talenata za energetiku i investicije. Nesto kao Ajax u nogometu. Imala je i dobrog trenera u Varazdinu sto je dodatni razlog da budemo optimisticni.

Jos bolja je vijest sto Vrdoljak trazi i pomocnika za investicije. Jadan covjek nemoze se obaranit od investitora koji ga opsjedaju pa mu treba pomoc.

Narodu koji izabere HNS teci se med i mlijeko u potocima.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Meni čak nije ni ministar proble. Problem je mlada gospodična koja je uzela posao za koji nije kvalificirana i koji nezna. Svršit će nam gospodarstvi ko i Đemo kad su u crnoj kutiji našli snimljeno “daj da ga ja malo počeram”

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close