Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Sanadera će Zagreb sve više koštati (objavljeno 22.12.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Sanadera će Zagreb sve više koštati (objavljeno 22.12.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Po mojem mišljenju, jako loša kolumna. Bilo bi vam pametnije pozabaviti se lopovlukom u gradskoj upravi, a ne lamentirati o tome jel kriv bandić ili sanader!

Dugorocno je glup potez povecati komunalna davanja gospodarstvenicima, jer firme ionako vec placaju visestruko vise nego gradjani. To ce samo rezultirati u manjoj poslovnoj aktivnosti u gradu, a to ce stetiti i Bandicu i Sanaderu.

Makar mislim da je Vlada lagala o decentralizaciji (jer tu se radi samo o transferu novca izmedju regija, a ne o decentralizaciji), isto tako mislim da Zagreb ima puno rezerve – odnosno barem 40% viska u administraciji. Ali tu je Bandic bespomocan, jer izgradio je mrezu svojih ljudi i sad je vrlo tesko raditi nekakve rezove. On uostalom nikad nije imao trbuh za nepopularne poteze…ZET ode na strajk, on potpise kolektivni ugovor iz “snova”, studenti i starci nezadovoljni, daj im besplatan prijevoz…jer sto je nekih 75 miliona kuna, kad ZET vec ionako dobija 500 miliona kuna subvencija…

New Report

Close