Sanader gone wild

Predlažem otvaranje posebne teme (nisam siguran hoće li proći pod TK, iako ima jako puno veze s istim) – Sanaderovi biseri dana. Kako smatram da je dotični sasvim poludio, red je da imamo kronologiju njegove gluposti. Evo za početak :

“Dosegli smo plafon u turizmu (wtf???), pa moramo početi razmišljati o dodatnim sadržajima. Pogotovo u kontekstu trenutne krize u svijetu kada moramo pažljivo planirati našu sljedeću turističku sezonu”, pojasnio je brzu raspravu o Zakonu o golf igralištima premijer Sanader.

Zakon o golf igralištima trebao bi “potcrtati” kvalitetu hrvatskog turizma. Kako je prilikom predstavljanja prijedloga Zakona rekao ministar Bajs, do sada su strani turisti imali dilemu – da li otići na odmor u Hrvatsku i odreći se golfa ili odreći se Hrvatske i igrati golf. Ovim zakonom rješava se ta dilema i omogućuje se da se takav sadržaj stvori u kraće vrijeme.”

“”Očekuje nas teška situacija i moramo biti spremni na udare. Vodit će se bitka ne za plaće, nego za radna mjesta, rekao je premijer Ivo Sanader”, predsjednik novoosnovanog Ekonomskog vijeća.Hrvatska od danas i službeno ima Vijeće ekonomskih stručnjaka (wtf???), koje bi trebalo savjetovati Vladu kako prebroditi krizu.”

Hell is Empty and all the Devils are Here

Najbolji naslov teme u dugo vremena… [lol]

Evo jedna njegova prigodna:

"Predlažemo ne zamrzavanje plaća, nego odgodu rasta plaća za jednu godinu."

moram priznati da ne kužim poantu originalnog posta, tj. onog "wtf".

problem ove vlade je da se tek sada počinje brinuti o tome da je dosegnut plafon i razmišljati o novim ulaganjima i sadržajima. na tome o čemu sanader sada govori trebalo se početi raditi prije nekoliko godina. zašto "wtf" što on to sada kaže?

a i što se tiče tog vijeća ekonomskih stručnjaka (također "wtf"), krajnji je čas za to. evo da smo u americi, na osnovi toga tko će sjediti u tom vijeću i suflirati vladi burza bi skakala (ili padala) po 5% u jednom danu. valjda će i hrvatska jednom doći do tog stupnja.

ako pod "biseri" treba razumjeti ono što je trebalo davno biti provedeno pa je sramota što se tek sada čini, onda se slažem.


Predlažemo ne zamrzavanje plaća, nego odgodu rasta plaća za jednu godinu.

Nije govno nego se pas posro!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!


Najbolji naslov teme u dugo vremena… [lol]

Evo jedna njegova prigodna:

"Predlažemo ne zamrzavanje plaća, nego odgodu rasta plaća za jednu godinu."


čekaj ..to nije odgoda..a tko će vratiti razliku? papala maca..a..a.. nema više toga..lažima je stigo kraj

samo što nije...

[img]http://img122.imageshack.us/img122/5161/lightendtunneldy6.jpg[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Znajući da ce nam EU u ponedjeljak malo oduziti ocekivani ulazak, shvatljive su Sanaderove greske u koracima koje su zaista ucestale u zadnje vrijeme. Covjek je jednostavno ovu ruznu vijest znao ranije.

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

New Report

Close