Sabina Škrtić gašenjem projekta ‘Be Croative’ šokirala zaposlenike HGK

Naslovnica Forum Komentari članaka Sabina Škrtić gašenjem projekta ‘Be Croative’ šokirala zaposlenike HGK

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

zločesta [emo_mrgud]

nesposobni ne znaju procijeniti uspješne projekte

Čim je dotična gospođa došla iz Vrdoljakovog tima svima nam je jasno koliko je ista sposobna. Ministarstvo gospodarstva već dvije godine tapka u mraku, baca nam floskule i još se sve unazađuje. Stvarno su ovi noćna mora i definitivno je ovo najlošije od najlošijega što se ikada zvalo Vlada i što je razmješteno po javnim poduzećima i ustanovama.

Drugaricu je postavila partija da napravi još više nereda.

Gdje političari taknu tu trava ne raste

pružam punu podršku novom projektu hgk s radnim nazivom “we are getting off your neck”, da se napokon skinu s vrata privrednicima i onda neka rade što hoće i neka ih plaća tko hoće.

hgk je tipičan ogledni slučaj koji pokazuje zašto državno vlasništvo vodi samo općoj lupeštini i katastrofalnim rezultatima.

navjerojatno je da u državi u kojoj svi vide kako državno vlasništvo ne služi ničemu nego punjenju džepova manjine “odabranih” marksista i bijedi za sve ostale, da u takvoj državi postoji skoro javni pogrom privatnog vlasništva.

neka mi pokaže netko privatnog vlasnika koji nije uvezan s političarima a da krade.

u hgk će se sve samo od sebe regulirati, izbor kompetentnih ljudi na vodeće položaje optimizacija broja radnih mjesta, tj. otpuštanje 70-80% prekobrojnih – samo trebaju sjahati s obveznog članstva.

Ljuta trava na ljutu ranu! Reketari i jasličari su u čudu! Treba podignut kolektivnu tužbu i teretit ih za štetu koje godinama čine RH i gospodarstvu!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close