Ruski veleposlanik u Hrvatskoj oštro odgovorio američkom kolegi o prodaji INA-e

Naslovnica Forum Komentari članaka Ruski veleposlanik u Hrvatskoj oštro odgovorio američkom kolegi o prodaji INA-e

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije da obožavam Ruse, ali da, nažalost Amerikanci vode imperijalnu politiku (zapravo rade sto bi svaka normalna drzava trebala raditi – voditi se svojim interesima), a budući da Hrvatska pripada zapadnoj civilizaciji, trebala bi to više iskorištavati i dobivati veće beneficije od tog istog Zapada.
Ali hrvatski politicari…

Mislim da je INA već sada u Ruskim rukama-indirektno preko Mol-a a ostatak većinskog vlasništva budu pokupili tj. kompenzirali sa državom Agrokorov dug. Rusi ne bi pumpali toliku lovu u vreću bez dna da nisu bili sigurni u povrat a neovisno o načinu naplate. Nisu Rusi baš neki njonje da ih Ramo sa svojim strvinarima samo tako “otpili”.

nakon što INA-u puknemo u blokadu, pošaljemo specijalce (Ramljaka i Dalić, dotad će izać iz zatvora) da dovrše posao..

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima


Mislim da je INA već sada u Ruskim rukama-indirektno preko Mol-a a ostatak većinskog vlasništva budu pokupili tj. kompenzirali sa državom Agrokorov dug. Rusi ne bi pumpali toliku lovu u vreću bez dna da nisu bili sigurni u povrat a neovisno o načinu naplate. Nisu Rusi baš neki njonje da ih Ramo sa svojim strvinarima samo tako "otpili".

Nisu ni bog zna šta…da jesu nebi im prosječna plaća iznosila 475 EUR…

Rus je prebio cro-copa a on je najjači Hrvat tako da.. tu smo negdje

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

INJAFTMislim da je INA već sada u Ruskim rukama-indirektno preko Mol-a a ostatak većinskog vlasništva budu pokupili tj. kompenzirali sa državom Agrokorov dug. Rusi ne bi pumpali toliku lovu u vreću bez dna da nisu bili sigurni u povrat a neovisno o načinu naplate. Nisu Rusi baš neki njonje da ih Ramo sa svojim strvinarima samo tako "otpili".

Nisu ni bog zna šta…da jesu nebi im prosječna plaća iznosila 475 EUR…
[/quote]
nije važan iznos plaće nego je važno šta za nju možeš kupiti. da li je američki pilot koji je plaćen npr. 15 000$ išta pametniji od ruskog koji dobija npr. 3 000 $. novcem možeš kupiti puno toga ali ne možeš sve.

who dares, wins

New Report

Close