Ridesbook – super sajt za putovanja, odn. povezivanje suputnika

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije Opće financije Ridesbook – super sajt za putovanja, odn. povezivanje suputnika

Nedavno je otvoren Ridesbook.com, besplatna socijalna stranica na engleskom jeziku koja povezuje SUPUTNIKE, odnosno stranica gdje ljudi koji traže vožnju mogu naći ljude koji vožnju nude, i obrnuto.

Idete na dug put i želite ponuditi prazna mjesta u svom automobilu novim i zanimljivim ljudima? Vozite na posao svaki dan i tražite kolege za koje niti ne znate kako bi sa njima podijelili vožnju? Idete na koncert svojeg najdražeg benda u susjedni grad i želite povesti druge fanove iz svoga susjedstva? Ili samo pokušavate podijeliti astronomske troškove goriva? Ridesbook.com je ta stranica preko koje ćete moći ostvariti gore navedene želje.

Razlika između Ridesbooka i sličnih stranica je u tome što je Ridesbook.com socijalna stranica, tj. takozvani community. Ridesbook.com je dostupan jedino registriranim korisnicima i on potiče korisnike da objavljuju podatke o sebi, svoje afinitete, interese, fotografije kako bi dali što potpuniju sliku o nekoj osobi i pridonijeli sigurnosti cijelog koncepta.

Konačni cilj stranice je sklapanje novih prijateljstava, stvaranje zabavnijih, jeftinijih i ugodnijih putovanja, te smanjenje neracionalnog korištenja automobila u svakodnevnom životu (a time i smanjenje emisije štetnih plinova, potrošnje nafte, itd…).

Eto, recite šta MISLITE, kako vam se ovo ČINI???

Mislim da si pomiješao nešto (temu, vjerojatno i forum…loš dop, ha [lol] )

@admin
: No hard feeling [proud]

No problems, only solutions...

New Report

Close