Reklama ili medvjeđa usluga Ersteu

Naslovnica Forum Komentari članaka Reklama ili medvjeđa usluga Ersteu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada se sve zbroji i oduzme, CHF krediti su jedna velika svinjarija a sramotno je što se i dalje zamagljuju oči raznim člancima ovog tipa i setu potencijalnih brige za korisnike koja nakon povećanja rate za 80% govorite o smanjenju od 5-6% nečega što nikada nije trebalo niti biti od banke. Ne spominje se da su banke odgovarale klijente od konverzije za što su imale i posebne “seminare” a isto je bilo potpomognuto visokim naknadama za prebacivanje. Doći će trenutak kada će se ovaj čušpajz koji se predlaže vladi od strane banaka u obliku pola plaćam a pola šarcu dajem preispitati zajedno sa sramotnom zlouporabom “valutne klauzule” CHF koja nema nikakvu funkciju osim oportunog upropaštavanja gospodarstva i nabacivanja plaćetina bankarskih službenika i honorara novinarčića sa figom u džepu.

U frazeologiji, kako nas izvještavaju Marija Turk i Maja Opašić, sa Filozofskog fakulteta u Rijeci, frazeološko se značenje „nanositi štetu komu,odmoći/ odmagati komu,učiniti/činiti nesmotren potez na čiju štetu , baziraju se na nosivoj riječi USLUGA“.
Dok u frazeologiji na bazi usluga poznaju model MEDVJEĐI,zatim model MAGAREĆI, a na koncu i model PSEĆI, u marketingu na bazi usluga definiraju se modeli ZVIJEZDA, zatim KRAVA MUZARA, potom PAS i na koncu UPITNIK.
Kojem marketinškom modelu korespondira leskički model MEDVJEĐA USLUGA? Da li je to model ZVIJEZDA ili je to model KRAVA MUZARA,a možda je u pitanju model PAS ili je ipak riječ o modelu UPITNIK?
Samo tko je u ovom marketinškom diskursu tko? Tko je onaj koji daje, odnosno tko je onaj koji prima uslugu, pa bilo da je riječ i o leksičkim modelima MEDVJEDA, MAGARCA i/ili PSA???!!!

http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/udruga-franak-hnb-u-prijavila-erste-banku/
eh Radakoviću koji si ti šerif….bahat kao i Linić. Neprijatelji naroda i gulikože

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close