Reakcije na Pahorov potez

Naslovnica Forum Komentari članaka Reakcije na Pahorov potez

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Brže će EU izmijeniti način usuglašavanja oko prijema novih članica – nego se natezati sa Slovenijom…

Pustimo da se EUROPA nateže sa Slovencima..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Slovenija želi ucjenom ostvariti neke ciljeve za koje je očito sigurna da redovnim postupkom neće nikad. Zato se ponašaju ovako. A našima bi bilo pametnije da otkanta EU koja takve stvari dozvoljava. Neka uvedu posebne tarife za Slovence, višestruko veći porez na vikendice, višestruko skuplje cestarine. Pa ako su oni žurili da donesu zakon o cestarinama da preduhitre naše turiste onda im to treba sve naplatiti, a ne zaboraviti zaračunati zatezne kamate.

Dragi kolege,

U posljednje dvije godine putujući po nekim zemljama članicama EU ( Nizozemska,Slovačka,Austrija,Mađarska) te razgovorajući sa OBIČNIM ljudima, svi se ponovili ISTO i neovisno jedno od rugih.NE ULAZITE u UE, prilagodite sve svoje zakone za zakonima EU , pa pregovarajte godinama.Dali ste na našoj TV dalekovidnici vidjeli neki intervju sa OBIČNIM građaninom EU .. naravno NE.Jer ongo dana kad uđemo u tu integraciju samo će možda 10-20 tak tisuča građna imati od koristi, a ostalima,kako bude,dakle MNOGO GORE nego sada.
Dakle Slovenci im idu sada na ruku,a druga je stvar što naša diplomacija nema pojma.Gdju su sada svi “PRIJATELJI” našeg premijera..!!???
Ako Slovenija 9% svog izvoza plasira na naše tržište, eto nama instrumenta za uzvračanje, plus,skijanje,turizam,transit, nekretnine.Ovo SVE smijemo LEGALNO raditi jer NISMO članica EU.Samo jasno po našem starom običaju nećemo napraviti NIŠTA.

Pozdrav iz Slovenije!
Pa Hrvati,šta ste drugo očekivali! Zna se gdje je granica! Tamo gdje je bila za vreme Juge! Jer čete vi Istru dati Italijanima! Više imate, više bi željeli imati.Znate Hrvati,kako je rekao drug Tito: Tuje nečemo,svoje nedamo!
Zato Slovenci više nikad na Hrvatsko more.Ima puno lijepih krajeva i jeftinijih od Hrvatske!
Pa če onda Ivo vidjeti što je Slovenija! Imat če usrane gače!

slovenci štite svoje interese.
znalo se od kad su ušli u EU da će htjeti profitirati kad mi budemo ulazili. logično.
imali smo sasvim dovoljno vremena da riješimo sve sa njima prije.
samo netko nije odradio svoj posao.
i sad, po starom hrvatskom običaju, netko drugi nam je kriv.
a i zgodno je došlo ovo da Sanaderov PR ima koga okriviti za neuspjeh.

New Report

Close