‘Razmišljao sam o samoubojstvu, ali nisam htio nikome više nanijeti bol’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Razmišljao sam o samoubojstvu, ali nisam htio nikome više nanijeti bol’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a nisi jedini i meni je tako nešto proletilo 2010

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Nek si ti živ!a ostalo se da popraviti!

Sve sam to proživljavao na vlastitoj koži u stranoj državi,svi traže pare a para ni od kud.Tko to ne zna treba probati,ja ga u potpunosti razumijem.Jbš biznis, zdravlje je najvažnije,svega će biti samo ne nas.

Teatralnost i priče o željama ne pale kad znamo kako i koliko je utjecao na štetu kojom je sad obilježena Magma i situaciju u kojoj se nalaze ljudi koji su imali veze s njom. Zašto nije rekao da li ima firmu u Americi,iznajmljuje li jahtu i gdje živi? Ne mogu se ne osvrnuti na izjavu da je Hrvatska za ovaj plan na margini,ali da će pružati usluge,a očito i nabavljati printere onima koji nemaju financijske mogućnosti ili ekonomska opravdanja po nižim cijenama ili besplatno?! Valjda je normalno da firma dužna pola milijarde kuna u stanju borbe za opstanak planira i donacije kao uvjet održivosti? Baš lijepo od njega,to je tako logično i izgledno. Skače sam sebi u usta,već sad priznaje da je ovo nemoguća misija i loš plan i da će očekivano isključivati hrvatsko tržište.A rejting na stranom nam je sjajan…
Kaže ne treba mu ni stručna pomoć,ni savjeti,ni lijekovi,ni terapija,on sve voli i može sam.
A zakon?!

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Kazalište!! Glumac!!! Sram ga bilo, kako manipulira s ljudima!!!

Sta se nisi ubio? Na tom smecu od firme i dionice sam izgubio desetine tisuca kuna. Da si se ubio ne bi puno plakali, od mirovinaca do nas malih ulagaca. Glavno da ne postujes zakon i presudu prema kojoj trebas dati ponudu za preuzimanje Magme po 300 kuna po dionici.

Lp

New Report

Close