Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Radite i nakon 65. godine i mirovina će vam biti veća!

Naslovnica Forum Komentari članaka Radite i nakon 65. godine i mirovina će vam biti veća!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

RADI I CRKNI KAO PSETO A,GDJE VAM JE LJUDSKOST
SVEGA 10% LJUDI PREŽIVI PREKO 65 GODINA ,JER GA ZAKAČI PONEKA KANCEROGENA BOLEST,PROSTATA,DEBELO CRIJEVO,PLUĆA,SRCE JETRA………………………………………………..

DAFFY

Mislim da o ovoj temi treba puno raspravljati,nije samo rijesenje donositi zakon za one koji su u boljoj poziciji,kao npr,radnici u birou,i drugim laksim radnim mjestima,dog ,radnici i radnice ,koje rade ,po restoranima ,kuhinjama,po trgovinama ,gdje su suocenio s tim da rade i fizicki teske poslove,gdje su po cijelo radno vrijeme na nogama,o gradjevinarima ,ribarima, rudarima ,i poljoprivrednicima da se i ne govori,,oni kad idu u zasluzenu mirovinuoni su svi vec narusenog zdravlja ,i to sve zbog uvjeta rada u kojima su radili,mislim da je licemjerno traziti da svi idemo po istim pravilima u mirovinu,ako se prijedlog vec daje na razmatranje ,onda se mora puno toga uzeti u obzir i pristupacnim odlukama ,donijeti novi zakon,nezaboravite ,da oni koji imaju visoke place i negdje su na dobrom mjestu,direktore,pravnika,itd,,taj nece htjeti u mirovinu ni do 80g.Pitam vas kuda cete sa mladim kadrom koji svake godine izlazi iz skola,,gdje ih zaposliti,oni moraju cekati mjesto da bi napredovali ,do 50g ,eh dragi moji tada je vec kasno,zato molim odgovorne da dobro odvagnu ,sve i za i protiv,,,mislim da je dob za zene maksimalno 62g,,,jer ne zaboravite ,da su te iste zene i radile i podizale djecu,,,i bilo bi vrijeme i normalno da pod stare dane prozive koju godinu ,bez vecih stresova ,jer zivot je samo jedan,,,,,

ja sam za to da se ukinu mirovine i da svi dobijamo full plaću van, pa onda kako se tko snađe. Ovo nema smisla raditi sve duže i duže, plaćati radni staž 35-40 godina i onda primati mizernu mirovinu 5 god. do smrti

New Report

Close