Račun na moru šokirao mlade Zagrepčane: ‘Piće nam je istog trena prisjelo’

Naslovnica Forum Komentari članaka Račun na moru šokirao mlade Zagrepčane: ‘Piće nam je istog trena prisjelo’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nećete vjerovati ista se stvar i meni u Zagrebu desila…ali sve piše u cjeniku, i nisam se žalio novinarima zbog toga što sam malo jelte…”blentav”.

Koji smo mi primitivni narod, majko mila! Nitko te ne tjera da ideš u taj kafić , restaurant, konobu, terasu, hotel….a ni ove iz tiska, koji ovakve gluposti objavljuju.

”Sad će sigurno neki reći da ‘sve piše u cjeniku’, no par dana ranije na drugoj lokaciji u Puli platili smo 120 kuna manje istu narudžbu pa nismo vodili računa.” – bravo, zaslužujete nagradu za glupost, a ne da vas novinari (stranih vlasnika) doživljavaju ozbiljno.
Novinari, da li biste ozbiljno prenijeli sljedeću vijest: Sigurno će neki reći da sve piše u cjeniku, ali ja sam prije par dana u jednom auto-salonu vidio cijenu automobila za 15.000kn manju, a drugi auto-salon me danas oderao za tih 15.000kn. Nema veze što nisam gledao cjenik!
– Vidite kako je to smiješno? Ali kada treba ocrniti turizam, nema dovoljno glupe ili smiješne “vijesti” koju vi nećete pokušati “ozbiljno” plasirati!



Ako  su gosti naručili Monkey gin onda ok, ali ako su naručili Gin a konobar im uvalio  najskuplji onda nije u redu.

Poptpuno nebitna vijest posto se radi o cijeni alkohola namirnice koja nije potrebna za prezivljavanje,cim vise steti organizmu.Ako si vec priustite luksuz nema potrebe se zaliti o velikoj cijeni i pisati u tome i davati tome paznju i meni je zao sto sam izdvojio vrijeme da napisem ovaj kometar.

manigoldo, 16.08.2020. u 21:46

Ako  su gosti naručili Monkey gin onda ok, ali ako su naručili Gin a konobar im uvalio  najskuplji onda nije u redu.

Ako je konobar donio nešto što nisu naručili, slobodno su mogli vratiti. Nitko te ne može natjerati platiti nešto što nisi koristio (osim države, svakog mjeseca…redovito).

Ako jedan gin tonic prelazi 70 kn, iskusni konobar bi to trebao napomenuti gostu jer su mnogi neupućeni da neki gin tonici mogu biti jako skupi.

Cingra12, a tonik je namirnica potrebna za prezivljavanje? I ,ak moze, kakav su si to “luksuz” navedeni priustili?

dragon2000, 16.08.2020. u 23:22

Ako jedan gin tonic prelazi 70 kn, iskusni konobar bi to trebao napomenuti gostu jer su mnogi neupućeni da neki gin tonici mogu biti jako skupi.

A vjerovali ili ne, ja sam prisustvovao situaciji gdje se gost naljutio, zato što ga je konobar upozorio na cijenu.  Ne branim ja tu nikoga, ali u Hrvatskoj cjenika ima posvuda, i nitko nema opravdanje kako je konzumirao  nešto što mu je preskupo.

Gdje je granica za kavu? Coca colu? Nekome je 30kn preskupo, nekome je 300kn jeftino..

Osim toga, ako je gost naručio jeftinije piće, a konobar mu je donio skuplje(i to se događa) gost to nije dužan platiti, jer nije ni naručio.

Nije problem što se gosti zbune (zeznu se ljudi i sve je to razumljivo). Problem je što novinari prenose te situacije kao da su maliciozne.

A na kraju, najveći je problem, što kupac pojedinac želi odrediti cijenu, jer je iz samo njemu znanih razloga to preskupo, iako nema uvida u troškove poslovanja a novinari će plasirati bilo šta samo kako bi dobili klik više(zato ovaj poslovni, nema veze sa poslovnim od prije 4 godine).

Zašto novine pišu o luzerima kojih je sram pogledati cjenik te poslije krivicu za svoju glupost prebacuju na ugostitelja. To spada u životnu školu da se ne pravi baja na krivom mjestu. Ako nemaš love ne pij džin tonik

New Report

Close