Putinov dekret najviše pogađa zemlje EU

Naslovnica Forum Komentari članaka Putinov dekret najviše pogađa zemlje EU

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A kaj se čude ko pura dreku, sankcije izazivaju protusankcije. Pa neće valjda Rusi samo gledati kako im cijela EU nameće sankcije u sektorima gdje EU namanje gubi, a Rusija najviše gubi.
A ovi šupci iz trećih zemalja svijeta jedva dočekali.

još kad putin zavrne na jesen plin EU, tek onda će biti totalni kaos

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Koji su Hrvatski ili Mađarski interesi da glasaju u EU za sankcije Rusiji? Još mogu razumjeti Engleze, jer oni zastupaju američke interese (iz osobne koristi), ali Njemačka – podržavajući politiku SAD – a sigurno gubi…
EU je nastao da bi parirao nadmoćnoj americi, a uveo je i svoju valutu (€) da bi se zaštitio od dolara. SAD je to sve unazad koju godinu poništio: kreirajući zajedničku politiku s EU. Tako da Europska Unija više nije neovisna, već je svrstana a s njom i naša mala Hrvatska.


Tako da Europska Unija više nije neovisna, već je svrstana a s njom i naša mala Hrvatska.

e šta se sve ovdje može pročitati. hajde mala lekcija iz povijesti: EU je još od prapočetaka bila jako “svrstana”. a da nije bila već prije 50 godina bi vozili ruski tenkovi po frankfurtu i rimu. ako želiš nesvrstanost imaš tu blizu još jednu članicu, bjelorusiju, tamo možeš bacati cvijeće po ruskim tenkovima, da ne gubiš vrijeme čekajući ih da dođu u hrvatsku.

Kad smo već kod sankcija, kada ćemo uvesti sankcije Izraelu?

Ono što rade djeci palestinaca jako me podsjeća na ono što su Srbi radili Hrvatima u Vukovaru.

Razaraju kuću po kuću.

Ili ćemo čekati da Izraelski tenkovi dođu u Hrvatsku da bacamo cveće?

[b]black magic[/b]

Daleko najviše zločina poslije 2. svj rata napravili su Izraelci nad Palestincima. Borbenim helikopterima se raketiraju naselja, mrtve djece po ulicama ne može se zbrojiti. Na žalost te fotografije ne mogu doći do novina a stalno se plasira priča o Palestincima teroristima. Izraelci bi napali sve oko sebe i uporno sve provociraju bez ikakvih sankcija. Oni su upravo najveća opasnost svjetskom miru i ključ nastanka i razvoja terorizma u muslimanskim zemljama. Amerikancima naravno to odgovara jer mogu prodavati oružje zaraćenim stranama i “intervenirati” kao im odgovara.

New Report

Close