Proračunski prihodi u srpnju pali za 10%, deficit 13 mlrd. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Proračunski prihodi u srpnju pali za 10%, deficit 13 mlrd. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sliniću ubio si sve što se dalo ubiti sa svojim porezima, šta sad sljedi organizirane trojke poreznih inspektora za pljačkanje po kućama ?

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

katastrofalni ministar takvi i rezultati, linicu ako zelis povecati prihoda moras smanjiti poreze ,ubio si ekonomiju , svi smo na koljenima ,nemze se tako, ako neznas voditi politiku odi na dolac nk ti kumica na placu objasni kako se vodi ekonomija , ja si dajem kurcc odrezati ako kumica na placu nebi bolje vodila finacije od slaveka, nerazumijem tu elitu kako ona misli ,i ko je slaveka stavio za ministra i to jos za ekonomiju ,pa on nezna nis??????????????

ako ovako nastavi drugu godinu ce pasti 70% taj mamlaz nije normalan

Linić još ni izdaleka ne kuži da što više stišće narod i poduzetnike to će mu prihodi biti sve manji. Nije poanta u tome da se presijom naplati PDV samo jednom i onda kraj cirkulacije. Pusti neka svi rade sve i da vidiš kako će se pojačati potrošnja i procirkulirati začepljenje krvne žile. Kada se narod oslobodi ove stiske počet će i raditi pa onda i trošiti, a PDV će se tada naplaćivati i po više puta na taj “sivi” novac.
Pa tko na kraju može uopće prevariti državu. Ako imaš viška love onda i kupuješ i gradiš i putuješ, a na svaku stvar platiš i više puta PDV.
Kada nema viška love onda narod sjedi kod kuće i “vegetira”. Troši minimalno. Mi možemo tako godinama ako treba, kruh i voda! A da li država i oni koji žive od našeg rada i zarade mogu tako još dugo. Teško! Iz ekonomije dodjeljujem Liniću čistog keca, kolčinu, jedinicu, kvrgu….

Odi malo u Tursku da naučiš osnove ekonomije. Svi rade sve, nitko im ne sjedi za vratom, i cvjetaju!


Sliniću ubio si sve što se dalo ubiti sa svojim porezima, šta sad sljedi organizirane trojke poreznih inspektora za pljačkanje po kućama ?

Slijedi, lagano polagano, kraj ove arogantne vlasti… trcimo prema bankrotu, full force. Svaka nova represija samo ce rezultirati jos vecim padom ekonomije, i onda ce morati doci mmf. Tada se nadam ostavci ovih.

Na kraju će posegnuti i za novcem građana koji drže oročen u bankama. To će biti posljednja velika prevara građana. Na koji će način to izvesti? To još neznam, ali znam da će se desiti u skorom roku. Ta ih lova već odavno “svrbi” i već kao “lešinari” kruže oko nje.

Baš ga briga, oni su svi na godišnjem a zemlja se raspada….

Naplata PDV-a je bolja? Pa naravno da je bolja, sada više ne postoji nulta stopa PDV-a, fiskalizacija je nešto dovukla ali pod koju cijenu?

Ljudi su isprepadani upadima inspektora, više nitko ništa ne mulja (cilj je postignut) ali bogami neće biti nikakvih investicija. Svi su se stisnuli i čekaju da terror prođe jer su svjesni da će sve ovo jednom završiti a i dalje se u Hrvatskoj ne isplati legalno raditi.

Evo ja nažalost sve moram prijaviti jer izdajem samo R-1 račune, firma raste svake godine, sve više se radi, a novaca svake godine sve manje. Što je firma uspješnija to joj je dobit manja… Moš misliti Liniću da ću više raditi, neću a znaš li zašto?
Zato što ja radim da bih zaradio, a ne da bih sve teže živio na račun te bagre uhljeba i reformi koje to nisu…

Koliko bi bio deficit da u prvoj polovici godine nisu provodjene masovna fiskalizacija i legalizacija? Prodano je masu fiskalnih kasa, softferskih paketa, racunala, izredjeno stotine tisuca geodetskih elaborata i arhitektonskih projekata. To je ogroman novac koji se zavrtio i iz koga je skupljena velika kolicina poreza.

Toga svega u drugoj polovici godine nece biti ili ce biti jako malo.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Čvrsto vjerujem da ova Vlada do kraja godine može dogurati do 20 milijardi kuna deficita i srušiti BDP za još barem 1%. Uvjeren sam i da će premijer Milanović osobno pomoći da se ta agonija realizira do kraja. Nije to mala stvar, spiskati tolike milijarde i osigurati pad BDP-a ISTOVREMENO, ali Slavko i Zoki su na dobrom putu da ove godine OPET nadmaše i najpesimističnije analitičare. Pothvati tog dueta će se sa čuđenjem i nevjericom izučavati još desetljećima, na ekonomskim fakultetima širom svijeta.

Pozdravljam i podrzavam sve poteze ove postene i sposobne Vlade. Idu u pravom smjeru samo trebaju jos ubrzat da se GAME OVER proglasi sto prije.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Svi trgovci u Čavoglavama imali su fiskalne blagajne, od pečenjara do trgovina suvenirima, hranom i pićem. Linić je trgovce doista doveo u red. Zbog velikog prometa trgovcima se u Čavoglavama nije isplatilo isplati riskirati. Fiskalne blagajne, prema zakonu, nisu imali samo članovi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Nema se tu šta mudrovati, treba pod hitno zaposliti nekoliko desetaka tisuća nezaposlenih u javnim i državnim tvrtkama da pokrenemo potrošnju, a samim time i ekonomiju. Samo nas uhljebi i porezi sad mogu spasiti.

New Report

Close