Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Proizvođači biodizela traže uključenje mađarske vlade (objavljeno 12.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Proizvođači biodizela traže uključenje mađarske vlade (objavljeno 12.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

hmmm… biodizel se proizvodi od uljane repice… a ne od kukurza… iaoko je moguća destilacija i kukuruznog špirita, mislim da je netko malo pobrkao kruške i jabuke odnosno kukuruz i uljanu repicu 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Pa možda to i nije tako loša ideja.
Kada sam putovala prošlu sezonu u Budampest, uz autocestu do Balatona su nepregledna polja sa zasađenim kojekakvim kulturama, ALI i sa tabelama o nazivu / vrsti sjemena. Mislim da bi i bez moje pomoći u tri pokušaja pogodili o kojoj se vrsti sjemena radi. Naravno o PIONIR – u.
Dakle summa-summarum: managerski poslovi im ne leže (INA), jako su jako loši ugostitelji (neljubazni domaćini), a zemlju su zatrovali Pionir – om.
I šta će onda Hrvati sa svojim prijateljima Mađarima… kada već ne znaju raditi sa pravim gorivima, neka barem prerađuju Pionirove plodove u naftu. Eto, i onda neka kažu da nismo dobri.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

New Report

Close