Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Privatizacija HŽ-a: Uslužne djelatnosti kupuju sami zaposlenici (objavljeno 15.05.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Privatizacija HŽ-a: Uslužne djelatnosti kupuju sami zaposlenici (objavljeno 15.05.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Radnik sam tvrtke RvR uslužne djelatnosti i čitam ovaj članak već nebrojeno puta i mnogo mi nije stvari jasno.
[undecid][undecid][undecid]
Pristali smo na kupnju udijela u tvrtci ali tek na kraju smo saznali kolike će nam biti kamate na kredite.
bili smo prisiljavani pod pritiskom svojih nadredjenih da potpisujemo “sumnjive” zahtjeve za kredit u HPB a nismo bili kreditno sposobni.
Nigdje ne piše da nam prekovremene ne isplačuju da se radi stalno “ubrzano” i da su nam prebacujući tekuće raćune u HPB zagorčali Život u nama dotada matičnim bankama.

Ovdije također piše da citiram “Radnici ističu i da su spremni u potpunosti preuzeti sve nepodmirene obveze, koje su, prema podacima iz natječaja, koncem prošle godine iznosile više od 12 milijuna kuna, s tim da ističu kako po njihovim saznanjima ne postoje obveze pokrivene državnim jamstvima”
TO JE LAŽ, NIKADA NAM NITKO TO NIJE SPOMENUO,zapravo mislim da smo PREVARENI!!!!
ili se ponavlja slučaj KAMEN-INGRAD!

New Report

Close