‘Prevarila me obitelj Todorić, to je bio čisti organizirani kriminal’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Prevarila me obitelj Todorić, to je bio čisti organizirani kriminal’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ah jadničak, prevario ga organizirani kriminal, a oni nespremni neorganizirani, ajde Mariću kada budeš na 0 taman ćeš biti na svom

sta se nije bunio dok je radnicima davao placu 2800kn on nije radnike prevario? sta si maric zamislio pa on je sitna riba za dodu ,ovaj valjda sa njim i pricam samo da ga opere inace ni prical nebi sa njim. toliko zastitara imam a jedan toda ga prevesla hahahahha a jesi maricu jadan.

Najgore je, kažu, kada lopova pokradeš

Prevarili ga? Ne. Bio je to čisti poslovni rizik. Svi koji su tako enormno bili orjentirani na Agrokor zapali su u slične probleme.

Nedaj se sokole🏋️

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Svi novci za koje je zadužio Agrokor nisu nestali, nalaze se na sigurnim, egzotičnim računima kamo ih je Ivica godinama slao. Zar netko vjeruje da je Ivica iznenađen dugovima, da nije znao godinama što se događa? Pa sve je to režirano i sjajno odrađeno, zajedno sa svim vladajućim garniturama. Kupio ih je sve unosnim pozicijama u tvrtki za njih i njihove supružnike i djecu. Sve uredno blagoslovljeno s najviših, nadpastirskih mjesta. Ukratko, na briljantnu privatizacijsku pljačku devedesetih ovo je došlo kao šlag. Skidam kapu majstorima, zna se kojima. A siromašni Ivica će biti ponosni vlasnik nestalog novca, objavljeno pedesetak, a po meni bliže 100 000 000 000 kuna.

E moj sokole da si radio na crno bilo bi više za bijelo…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

bed, nema sad za šesti Ferrari i četvrtu vilu na Karibima… ništa, pod hitno radnicima smanjiti plaće da se nazublje za Ferarri, prevelike su im

New Report

Close