Premijeru, smijenite nesposobnog Horvata, trebamo Beroša za gospodarstvo!

Naslovnica Forum Komentari članaka Premijeru, smijenite nesposobnog Horvata, trebamo Beroša za gospodarstvo!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Obična uopćena pričalica bez pokrića. To je bilo vidljivo još od “borbe za Uljanik” i Kineza koji su se tamo prošetavali. Lijepo ga je samo slušati a na terenu u stvarnosti rezultati nikakvi. Prestanite bezveze uopćeno brbljati! Potrebne su konkretne i jasne mjere kao što ih donosi Njemačka.

Čim se Horvat od odgovornosti počne skrivati iza skuta medicinskih sestara onda znate koliko je sposoban…

A i Beroš isto da bi svoje neuspjehe sakrio javno linčuje liječnike. Koji su to liječnici skrivali uredaje i koje ???? Kako ih je kaznio i tko ??? Lažovi, lažovi i lažovi to su naši političari. Muljatori. O Horvatu necemo jer on je xy na kvadrat

ma daj molim te kol. All , daj ne muti…koje neuspjehe, koji su to kriteriji za neuspjeh u ovakvoj situaciji, čovijek radi najbolje što može , praktički od nule je uz pompć kompetentnih suradnika ustanovio djelotvoran krizni i izvještajni sustav a i nije morao podijeliti info da se krade repromaterijal po bolnicama ali ipak je i hvala mu na svemu!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Istina, samo se bojim da dubinsko ne razumijevanje gospodarstva od strane Vlade i saborskih uhljeba ne dovede do teških posljedica!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close