Prekaljeni financijaš i ulagač iz Malezije drže najveći udio u ZSE

Naslovnica Forum Komentari članaka Prekaljeni financijaš i ulagač iz Malezije drže najveći udio u ZSE

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da je Uprava burze dobila jasnu poruku da se pokupi u sto kraćem roku. Obzirom da je Gazickina pokroviteljica torpedirana iz EBRD-a i da je Štimac stisnut u corsokak, vrijeme je da se prodavačica magle i pijavica jednom za svagda makne u zapećak. Nesposobnije uprave i skuplje rukovoditeljice nismo nikad vidjeli, a vjerojatno nikad vise ni nećemo.

Odradila je Gažićka delistiranje Peveca. Pri tome je podmuklo prešutila cjenovno ključne informacije skoro godinu dana. Umjesto informacija o tijeku postupka objavila je samo.odluku o delistiranju ka gotov čin i tamo napisala što je rađeno cijelu godinu…ključne stvari koja je morala objaviti istog časa.Potpuno je i teoretski nemoguće da to nije odrađeno za pinku, fetu tj. vlastiti džep. U Americi bi dobila doživotni zatvor, u Europi dugogodišnju robiju, a u Hrvatskoj je tim činom postala super vip uhljeb koji sutra bira na koju će poziciju.

nema na svijetu prekaljenijih ulagača od nas ZSEaša, to vam jamčim svojim dionicama, osim naravno perjanica, one su trenutno 0

Otvorimo STEČAJ nad ZSE …. Registrirajmo ZSE 2 …. Svi dioničari u havana klubu…da znaju, da se ničim
ne razikuju od drugih stečajuša …i da je zajebati investitore male i velike, najbolje po provjerenom receptu…otvaranja istog društva po sličnim nazivom…..i praviti se dalje ….ko da se ništa nije dogodilo..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close