Predlažem temu humanost na djelu

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Predlažem temu humanost na djelu

temu humanost na dijelu, otvorio sam potaknut sve češčim napisima , o tome u tiskanima i elektronskim medijima. uvijek postoji netko kome treba neka pomoć.

volio bi da svi kada naletite na takvu temu u tiskanima ili elektronskim medima , da je izložite u temi HUMANOST NA DJELU. , čak i ako je taj sučaj već izložen , NEMA VEZE , izložite ga i vi , tako će dobiti na značaju.

to vam je jedina tema u kojoj veam nitko neće zamijeriti ako ponavljate dvije iste stvari , jer samim time pridonosite popularnosti samoga slučaja.

MOLIO BI KOMENTARE NA OVAJ MOJ PRJEDLOG

moj komentar bi bio u redu je humanost na djelu ali pitati je se što rade institucije sustava, što se radi kroz socijalne programe, degutantno izgleda i onome tko prima a možda donekle i onome tko daje humane priloge u konkretnom slučaju, skupljaje “mlostinje” je spas nekomu tko se našao u bezizglednoj situaciji ali je li to jedino rješenje, humanije i prihvatljivije bi to, prema mome mišljenju, riješiti kroz institucije sustava. inače svaka čast na prijedlogu samo bih ga ja malo izmjenio.

uvažavam svakaki prjedlog kolega bhrams , ali da funkcioniraju institucije vjerujem da bi bilo jako jako puno manje ovakvih situacja poputo maloga Dine. jer bi se to rješavajo kroz institucje ali tu smo di smo, možemo mi raditi na tome da se kroz intitucje pokrenu ali dik se pokrenu teba OVAKO
lijepi pozdrav i zahvaljujem se na pohvalama.

ugodan dan želim

DINO TRPČIĆ sedmogodišnji je Karlovčanin koji boluje od rijetke vrste tumora sjedne kosti i zdjelice, takozvanog sarkoma Ewing PNET.

Dini je neophodna operacija u inozemstvu, no obitelj Trpčić nema potrebnih 100.000 eura, koliko stoji ova operacija. Dječaku bi operacija trebala omogućiti što manji invaliditet.

Želite li i vi pomoći ovoj karlovačkoj obitelji i sedmogodišnjem dječaku, broj tekućeg računa Mladena Trpčića u Privrednoj banci broj 2340009-3203827195.

Devizne priloge možete uplatiti na broj računa u Privrednoj banci broj 2340009-100000005620-191-65504-8.

Karlovačka županija uključila se u akciju pomoći za liječenje teško oboljelog dječaka i donirala 30 tisuća kuna. Ovih 30 tisuća kuna najveći je uplaćeni iznos i do sada je prikupljeno 254 tisuće kuna.

Evo uplaceno. ( iako se slazem sa bhramsom )

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

POIVAM SVE FORUMAŠE DA IZNESU SVOJE MIŠLJENJE O :

– PREDLAŽEM DA PODRŽITE INICJATIVU DA SE NA SAMOME PORTALU , POSTAVI JEDAN MALI LINK KOJI BI BIO PRIMJETLJIV, ZA SVE HUMANE AKTIVNOSTI TAKVOGA TIPA, POPUT OVOGA SLUČAJA SA MALIM DINOM.

NADAM SE DA ĆETE PODŽATI OVU INICJATIVU

– takav bi link samo pridonio VELIČINI jednoga portala , poput http://www.poslovni.hr (budimo iskreni sa ovim se portalom nemože mjeriti niti jedan financiski portal koji trenutno postoje).
– humanost je prikaz veličine , i samoga foruma a isto tako u ljudi koji to podržavaju te koji sudjeluju u HUMANITARNIM AKTIVNOSTIMA .

pošovani kolega FEDOR HVALA ( ne postoji ništa drugo )

što se tiče :( bhramsom ), budimo iskeni , mora se djelovati da se institucije pokrenu , ali dok se ne pokrenu treba djelovati na dva kolosjeka , pomagati na ovaj način i djlovati da se pokrenu.

evo primjera , : slučaj ove cure iz austria , koja je bila oteta, u Austriskom je zakonu propisano da žrtve nasilja i zlostavljanj , poput ovoga imaju financisku , sigurnost tokom cjeloga života kamo sreće da je tako kod nas.

ALI DO ONDA PONAVLJAM TREBA RADITI TAKVE HUMANITARNE AKCIJE .

P.S. i jajako poštujem prvoga precjednika i kamo sreće da se vodimo njegovom rečenicom

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!

LIJEPI POZDRAV

Tema “Investiranje i humanost na djelu… ” je od sada službena tema za sve dobrotvorne akcije koje pokreću ili potiču članovi foruma. Nalazit će se u podforumu “Tržišta kapitala” radi najveće posječenosti. Dok god bude nešto aktualno držat ćemo je na vrhu.

Link na temu je:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=%201201

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

New Report

Close