‘Povjerenik za investitore’ non stop na usluzi ulagačima

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Povjerenik za investitore’ non stop na usluzi ulagačima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

HNS-ovac će biti najbolji kandidat

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Što ima?

Višu lovačku završenu?

[b]black magic[/b]

ovo je kukuriku mandat loših viceva na koje se ne možemo niti smijati, ostaje samo grč u želucu

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

haha, evo još jednog uhljeba!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

“Povjerenik za investitore” će biti dostupan 24 sata i mjenjat će Zakone , propise , uredbe , poreze prema željama investitora a mi ostali možemo ići ća

.

Kladim se u 100 HRK da će biti HNS-ovac, ali to je puka slučajnost. Iako nema nužno obrazovanje ni životopis, ima nešto u njemu što je obećavajuće.

Ponavljam, sasvim slučajno je HNS-ovac, kao i većina ljudi zaposlenih u različitim državnim agencijama. To je godišnje 4 mlrd HRK za financiranje glasačke mašinerije HNS-a.

Mislim da bi Izborno povjerenstvo to moralo knjižiti u budžet za izbore HNS-a.

Svim investitorima se odmah pali alarm čim im politika mora dodijeliti sekretara po službenoj dužnosti. Svatko pametan zna što to znači – nepostojanje privatnog poduzetništva i funkcioniranje biznisa isključivo po netransparentnim političkim linijama, a to onda opet znači korupciju, pravnu nesigurnost, nepotizam i stotine birokratskih zapreka. Da ne govorimo o latentnoj opasnosti da vaš sekretar ili njegovi nadređeni jednog dana zaglave u zatvoru i povuku vašu investiciju skupa sa sobom u provaliju. Ovakva priopćenja samo potvrđuju da u Hrvatskoj ne vlada ni poduzetnička, ni investicijska klima, a umjesto da se cijeli proces debirokratizira i učini transparentnim, u sustav se uvodi nova birokracija i novi “posrednici”.

Znači li ovo da se mito sada daje samo sekretaru, a onda se on brine o pravilnoj raspodjeli svim zaslužnim i svojoj političkoj stranci ili će se i dalje mito davati na svim razinama, kao i do sada?

Po meni je nebitno hoce li biti iz SDP ili HNS. Bitno je da bude drugarica ne starija od 25 godina sa dobrim sisama i prknom i da stvarno bude ulagačima 24 sata non stop na usluzi. Biti ulagač u Hrvatskoj je iznimno stresno jer nikad ne znas sto te može zaskočit tako da drugarica mora radit na otklanjanju stresa ulagača permanentno,a nema boljeg otklanjanja stresa od izvlačenja otrova na donjoj špini.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Gledah ovog Joška neki dan u Dnevniku pa nemrem vjerovat! Čovjek se muči u komunikaciji (vjerojatno ima procesor 286 koji prolazi u miljeu političara). Kako samo prvi bira prvoga, posrednici će biti vjerojatno 15-orazredna ekipa i naravno iz mafijaško-reketarske stranke! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close