Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Poslovni dnevnik – Disc jockey

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Poslovni dnevnik – Disc jockey

mogu li te pitati nešto Njetto?

Reci….

Sve je stvar psihe.....

ma ..znaš……razmišljao….sam…ova slovenska vinjeta….. da li ona vrijedi i za hrvatsku….mislim…..da je …nekak to isplativo….je li to vrijedi ili ne …šjor NJETTO?

samo što nije...

ma ..znaš……razmišljao….sam…ova slovenska vinjeta….. da li ona vrijedi i za hrvatsku….mislim…..da je …nekak to isplativo….je li to vrijedi ili ne …šjor NJETTO?

Vidiš nisam o tome do sada razmišljao,….hm,hm…daj mi malo vremena raspitat ću se…..

Sve je stvar psihe.....

Vidiš nisam o tome do sada razmišljao,….hm,hm…daj mi malo vremena raspitat ću se…..
[/quote]

ja gledao tv ….dnevnik svaki dan…. i ONI kažu..to nije ok, to ne valja, pogledajte kao…što nam rade ti ……., znaš i onda ti ja uzmem mobitel….funkcija kalkulator….probam ti ja izračunat….. i čovječe….. pao sam u nesvijest…skoro!!! rekao sam ….sam sebi …koga to oni…………..
skužim ti ja….da nije problem cestarina u sloveniji…nego u hrvatskoj!

pa dobro šjor NJETTO, pitam ja vas, taj…dnevnik…što oni to…pričaju…ili ja nisam kužio? što ti kažeš?

samo što nije...

Stari moj nas oni jebu već malo duže,….sad kad pogledam,…stvarno je kurcu kad se za 255,oo kn možeš avtocestom voziti 6 mjeseci….isto mi se čini bolje u Hrvatskoj,….tur re tur,…Split- Zg 300,00 kn…..hahahahahaha

Sve je stvar psihe.....

ma pusti politiku šjor NJETTO ….IDEMO DALJE………………., stavi ti jednu dobru, dok ja odem po kavu.!!

hvala ti njetto na objašnjenju…skoro sam ja mislio da samnom nije nešto ili da mi taj mobitel ne radi dobro..oni…kažu…pa kako sad..tko je tu lud?

samo što nije...

ma pusti politiku šjor NJETTO ….IDEMO DALJE………………., stavi ti jednu dobru, dok ja odem po kavu.!!

Može…..:)))

Sve je stvar psihe.....

Evo jedne ……..za Navigare

Vaš link

Oliver Dragojević,…Kad mi dođeš ti

Sve je stvar psihe.....

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

samo što nije...

http://www.youtube.com/watch?v=Q5uKa1bDtsk

Robbie Williams – My Way

ne ova nije..nije

Ma greškom sam to stavi daj preuredi onaj svoj post [thumbsup]
[/quote]
što…što..nisam skužija?? o čemu se radi?

samo što nije...

Danas ćemo u sjetnom tonu,….nekako mi je tako….

Vaš link

Dva put sam umra……

Sve je stvar psihe.....

ssve su dobre…sve [thumbsup]

samo što nije...

New Report

Close