ma ..znaš……razmišljao….sam…ova slovenska vinjeta….. da li ona vrijedi i za hrvatsku….mislim…..da je …nekak to isplativo….je li to vrijedi ili ne …šjor NJETTO?
ma ..znaš……razmišljao….sam…ova slovenska vinjeta….. da li ona vrijedi i za hrvatsku….mislim…..da je …nekak to isplativo….je li to vrijedi ili ne …šjor NJETTO?
Vidiš nisam o tome do sada razmišljao,….hm,hm…daj mi malo vremena raspitat ću se…..
Vidiš nisam o tome do sada razmišljao,….hm,hm…daj mi malo vremena raspitat ću se…..
[/quote]
ja gledao tv ….dnevnik svaki dan…. i ONI kažu..to nije ok, to ne valja, pogledajte kao…što nam rade ti ……., znaš i onda ti ja uzmem mobitel….funkcija kalkulator….probam ti ja izračunat….. i čovječe….. pao sam u nesvijest…skoro!!! rekao sam ….sam sebi …koga to oni…………..
skužim ti ja….da nije problem cestarina u sloveniji…nego u hrvatskoj!
pa dobro šjor NJETTO, pitam ja vas, taj…dnevnik…što oni to…pričaju…ili ja nisam kužio? što ti kažeš?
Stari moj nas oni jebu već malo duže,….sad kad pogledam,…stvarno je kurcu kad se za 255,oo kn možeš avtocestom voziti 6 mjeseci….isto mi se čini bolje u Hrvatskoj,….tur re tur,…Split- Zg 300,00 kn…..hahahahahaha
ma pusti politiku šjor NJETTO ….IDEMO DALJE………………., stavi ti jednu dobru, dok ja odem po kavu.!!
hvala ti njetto na objašnjenju…skoro sam ja mislio da samnom nije nešto ili da mi taj mobitel ne radi dobro..oni…kažu…pa kako sad..tko je tu lud?
ma pusti politiku šjor NJETTO ….IDEMO DALJE………………., stavi ti jednu dobru, dok ja odem po kavu.!!
Može…..:)))
Ma greškom sam to stavi daj preuredi onaj svoj post [thumbsup]
[/quote]
što…što..nisam skužija?? o čemu se radi?