Posavec podnio ostavku na mjesto župana, sve je priznao

Naslovnica Forum Komentari članaka Posavec podnio ostavku na mjesto župana, sve je priznao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Toliko  dobro poznajem obitelj….da  mi je teško bilo što komentirati.Nije sigurno

prihvatio novac za sebe “već za kampanju”, kao donaciju, njemu osobno – novac

nije potreban.Okruženje u kojem živi- je mirno, solidno i novaca ima  dovoljno.

Vlast koju je imao – važnija mu je od bilo kakvog novca,  nije pokvaren i nije primio novac jer je pohlepan, već za troškove kampanje , izbora ili sl.

Njegova lijepa supruga je odvjetnica,svi redom su vrlo dobro materijalno zbrinuti ,a  prava i poštenje je imperativ  i toj maloj zajednici  u kojoj živi skromno.

Ne poznajem poštenijeg čovjeka od njegovog oca .Spretan, ljubazan ali sa smislom za  čistim srcem i poštenjem u svakoj minuti.Obziran , poslovan,

iskren  , financijski spretan , bogat duhom i miran zbog pogodnosti koje uživa,i koje je stekao svojim poštenim radom.Takva su oba dva sina.

I jednom i drugom slabost su lijepe žene… Pa,ako je  zajebao stvar zbog druge ženske kojoj je namjestio posao i dao  pitanja….moš mislit..u ovoj žabokrečini

od države…kako je pokvaren bio….Ajde , USKOK i HDZ ,  jeste sad zadovoljni…?

A to da je Kovač glumio i plakao radi izmišljenih i namještenih SMS.ova je apsurd.Istina da je su ga zvali  MISTER 10 % , da je imao uzak krug ljudi s kojima je surađivao, i da je od svih očekivao neku naknadu./ popust/.za sebe osobno? Ne.

Znam kako se radi u Gradu Čakovcu.i da  “popusti ” idu ipak na kraju  u Proračun Grada.Pravila su stroga i kruta.Procedure se ne preskaču za nikoga.

 

Paris

o cem vi pricate???? Haloooooo??? Pa covjek je uhapsen i snimljen u svim muljazama!!!! Svi mediji su njegovi i zato mi sada pisu pjesmice jer se boje da i oni ne odu u buksu!!! Salamon kojeg je zaposlio na izmisljeno mjesto u zupaniji ne radi nista osim sto mu vodi kampanju. Porezni onveznici Salamona placaju s ministarskom placom a ne radi nista. Mesap??? Donacije zupanijske love kako bi Ovcar mogao organizirati sajmove kao honorarac???? A imaju direktora koji bi to radio!!! Hocete jos ?????

Nema “muljaže”….samo je jedna situacija sporna , a koju partner koji je dao donaciju-  nije priznao kao mito…koje još situacije mita i korupcije  čuješ..?

To što je glupači netko dao pitanja ..da ne muca pred komisijom.?…

Političari jedni druge štite….Evo, gosp. Posavec je riješio otvaranje ljekarne u G Mihaljevcu..za

čas!  Obični smrtnici – čekaju  10 mjeseci na takva rješenja…da se dotični potpiše.

A tko mu je potpisao….VILI  .BEROŠ .???  Kaj on je sveta krava , a  Posavec  muljator?..

Koji  Salamon?

Posavca je stvorio Čačić. NE ZANIMA me mišljenje  ekipe SDP-A iz Zagreba ……u vezi Kovača.

Nikom normalnom – pa ni njemu- ne pada na pamet da sebi piše takve sms-ove.

I ja sam primila  takav sms. To je šok i stres , koji se ne  može opisati……nikad nitko sam sebi to ne piše….pa, KOvač nije poremećeni  bolesnik….? Zašto tako gledate na stvar?

 

Kakva su to famozna pitanja …dajte  brzo  ovamo  da ih čujemo…..jbt . pa kaj je to prijemni na FER-u ???   Kakva je to selekcija  pri zapošljavanju…..kaj to moraju znati  u  pčm-…za te

nazovimo    neke poslove  u Županiji….pa, tam ih polovica poluretardiranih..nesocijalnih i

neobrazovanih.,..koji pedigre ti tam treba?

I meni dođe Štefek na razgovor,,i veli.-..znači mogu doći na posel…ja velim..budemo se sve dogovorili …a mislim….ma. tko te šiša!.. pa to su fraze… šablone razgovora…ili smo svi podmićeni.

Paris

Ca si se uspanicia, na platnim si spisku Posavca ili samo pises za njega? Ajde i na Poslovnom udrite jednu pjesmicu o svecu Posavcu 😂

New Report

Close