Poreznici od danas u pojačanoj kontroli tri djelatnosti, posebno u jednom dijelu Hrvatske

Naslovnica Forum Komentari članaka Poreznici od danas u pojačanoj kontroli tri djelatnosti, posebno u jednom dijelu Hrvatske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Trebali bi prvo u kontrolu saborskih zastupnika ministara …. Ne samo oni nego i policija, dorh i uskok. Kad pociste tamo onda neka idu dalje ….

10 godona ljetujem na Jadranu po 3-4 puta, godisnje; u privatnom smjestaju NIKAD nisam dobio račun sve do ove godine kada mi je vlasnica htjela naplatit klimu u apartmanu. Pa sam zamolio da mi izda racun za najam klime. Nije htjela. Onda sam rekao da neću ništa platit dok ne dobijem racun za najam klime. onda je rekla da ne moram klimu platiti. A ja sam inzistirao da platim klimu ali da dobijem račun… i tako sam dobio račun ali ne za klimu već za smještaj… naravno bez iznosa za klimu. Vlasnica se velikodusno odrekla 25 eura za 5 dana klime. Odvratan pokusaj prevare ljigave vlasnice apartmana. Podržavam svaku akciju porezne kontrole na jadranu. Za kupljenu kuglu sladoleda nikad dolje nisam dobio račun. Nikad. Turizam i ugostiteljstvo su previligirane djelatnosti, najviše se drzava i radnici u njima pokradu.

New Report

Close