Porezna će kontrolirati poslove u cyber prostoru

Naslovnica Forum Komentari članaka Porezna će kontrolirati poslove u cyber prostoru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I drug Staljin bi nam pozavidio na ovome. Nazoveš iz komiteta i cap! Nema više Interneta za tebe. Pa ti živi od zraka i istovremeno dokazuj da nisi kriv.

evo porezna zapečatila ovaj članak na 9 sati.

analogno digitalizaciji društva, klošar korača u korak s vremenom

Tako je !! Po meni bi trebalo im omogućiti da ulaze ljudima u kuće i stanove i ako uoče kakve nepravilnosti cap !! Da se slučajno ne dogodi da netko radi ručak za 4 osobe sa vise od 72dkg mesa …. Svaka cast Plenkyu, uspio je sakupiti vrhunske stručnjake koji svojim “reformama“ guraju drzavu …

kako nikada ne doskoče ovima što su već petnaest i više firmi zatvorili ne plativši im ništa poreza, ah da, pa to su zaštićeni građani, u PSN je nestalo 40ak mlrd. kn. zna li porezna gdje je nestala barem 1 mlrd. znaju moj k

polako ali sigurno se ostvaruje plan. bit ćete čipirani brojevi i nećete smjeti prdnuti a da ne ubacite 2 kunića jer zagađujete zrak. dvije su opcije ostati sjediti i čekati da vam oduzmu sve ili se probuditi poput francuza pa makar pokazati malo hrabrosti.

Najvise mi je upao ovaj dio teksta “Digitalno pečaćenje je po članku 44. Općeg poreznog zakona jako široko i neprecizno definirano”. Naime, to je namjerno tako napravljeno da bude dvosmislena interpretacija poreznoj upravi da oni mogu odredjivati tko je u prekrsaju po svom nahodjenju.

Vecina zakona i pravilnika tako funkcionira u HR jer je to jedini nacin na koji se moze vrsiti porezna presija. Porezna uprava smatra da ste u prekrsaju,vi tvrdite da niste,onda se saljete na sud,pa se to odugovlaci mjesecima ili godinama dok vi ne izgubite zivce i sredstva.

Kako uhljebi sami sebi posao nađu. A Mamić, kutle….i ekipa se laganini smiju iz BH… sve po zakonu,…. Todorić je isto sve po zakonu, zamračio milijarde… sad će mu suditi sljedećih 10-20 godina dok ne ode na onaj svijet… svasta je u ovom apsurdistanu moguće…

Iako realno je smjesno da ja odavde kupim nesto u kini, americi, EU… ili bilo gdje i porez placam tamo, kupim komp, LCD, mobitel u njemackoj i platim njima porez, ne ovdje… a zivim ovdje… ali to treba rjesiti na svjetskoj razini, da se porez prosljeđuje tamo gdje zivis. Opet onda ne stima i kontra, jer ako njemac preko neta plati ljetovanje u HR, onda bi porez platio u svojoj drzavi… pa neide.. hbga uvijek nesto ne stima 🙂

Što bi Macron dao da ima birače kakve ima HDZSDP…


Najvise mi je upao ovaj dio teksta "Digitalno pečaćenje je po članku 44. Općeg poreznog zakona jako široko i neprecizno definirano". Naime, to je namjerno tako napravljeno da bude dvosmislena interpretacija poreznoj upravi da oni mogu odredjivati tko je u prekrsaju po svom nahodjenju.

Vecina zakona i pravilnika tako funkcionira u HR jer je to jedini nacin na koji se moze vrsiti porezna presija. Porezna uprava smatra da ste u prekrsaju,vi tvrdite da niste,onda se saljete na sud,pa se to odugovlaci mjesecima ili godinama dok vi ne izgubite zivce i sredstva.

jedan od glavnih civilizacijskih postulata glasi da su zakoni tu da se ponekad provode.

analogno digitalizaciji društva, klošar korača u korak s vremenom

treba uvesti odrede koji mlate po kućama .čim je nešto sumljivo eto odreda i mlati a ti poslije obasni šta je bilo .mora biti reda za ovu stoku .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close