“Porez na nekretnine uvest će se ako će biti pozitivan za građane”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Porez na nekretnine uvest će se ako će biti pozitivan za građane”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svaki porez je pozitivan i dobrodošao za građane, zato i odlaze iz ove porezne oaze za uhljebe

lopovi lopovski! treba ostaviti komunalnu naknadu kao namjenski lokalni porez koji se ubire za održavanje lokalne komunalne infrastrukture, a porezom na nekretnine oporezovati samo nekretnine iznad određene vrijednosti, npr. 1 mil.EUR!
tako građani ne bi osjetili nikakve promjene na lošije, a bogati bi platili ekstra porez na svoje vile što je sasvim u redu.Porez na nekretnine u ovakvom obliku treba ukinuti i oporezovati samo luksuzne nekretnine!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zahvalite Bruni Esih, MOSTU i HDZ-u
Narodi ih je birao i dobio što je izabrao – svakom prema zasluzi ?


Zahvalite Bruni Esih, MOSTU i HDZ-u
Narodi ih je birao i dobio što je izabrao – svakom prema zasluzi ?

ne lupetaj, svi su u saboru digli ruke za taj porez, a da ne spominjem da ja sve krenulo od SDP-a i slavka linića! umjesto da sada svi građani zajedno stanemo kontra te porezne pljačke naše imovine te pritiscima i prosvjedima odgodimo taj zakon, takvi kao ti sve guraju u sferu prizemnog politikanstva i pokazuju zašto je nemoguće da razjedinjen narod u ovoj državi bilo što zaustavi ili promijeni, na radost SVIH naših političara, i desnih i lijevih!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Romel, 03.08.2017. u 15:18
će se ići s uvođenjem poreza na nekretnine ako će načelnici i gradonačelnici moći odraditi svoj dio posla i ako će to biti pozitivno za građane.

Treba se moliti na svetoj misi da im dragi Bog dade snage da izdrže.
Za dobrobit svekolikog stada.
I da se i slijedeće godine opet nečeg takvog sjete.

Romel, 03.08.2017. u 15:24
svi su u saboru digli ruke za taj porez

Upravo tako.
A pitanje je li postoji li i jedna kombinaciju od dvoglave partije HDZ=SDP i 299 Patuljaka koja to ne bi napravila.

pa nece valjda bogati placati porez ,to nema nigdje u svijetu, sirotinja ce ga placati jer je sirotinja,ja vec znam jednog iz vz ima 7 kuca na svako djete prepisao jednu stime da nije ispekcija pitala odakle djetetu od 18 godina vila od 3miliona eu jos je isao na socijal da neplaca partcipaciju kad ide zubaru, ma gade mi se svi do jednog, ja necu ni 1 lipe platit porez jer smatram to jos jednom velikom pljackom i prevarom.

jel ima i jedna ovca u ovoj zemlji koja vjeruje da je novi porez u biti uveden da gradjani placaju manje?

Samo naprijed,dobrodošao je taj porez,ako je moguće da bude 1 – 1,5 % na vrijednost stana,bilo bi idealno.Podsjetio bih,da bi se znatan novac mogao dobiti za privatizaciju voda,prodati ili dati vode na dugoročnu koncesiju bilo bi dobro i korisno.Taj bi se sustav vodio profesionalno,smanjili bi se gubici,a cijena bi bila komercijalna.Vlasnik,dakako,strani.Isto vrijedi i za HEP,kao i za HAC.U biti,to i je cilj,potpuna liberalizacija.Podržavam svako djelovanje Vlade u tim pravcima.Tako se vodi država,savijesno i odgovorno,a za račun odgovornog kapitala,dakako,stranog.

Uhljebi protiv uhljeba, a mi kaj radimo ćemo se snaći i preživjeti!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Romel, 03.08.2017. u 22:52
prodati ili dati vode

Prodati za 1 kunu po poznatom hrvatskom modelu.
Da baš ne ode za badava.


jel ima i jedna ovca u ovoj zemlji koja vjeruje da je novi porez u biti uveden da gradjani placaju manje?

nema, ali je puno onih kojima odgovara da vjeruju, npr.HDZ-ovce, HNS-ovce, SDP-ovce, HSS-ovce, MOST-ovce, HSLS-ovce, IDS-ovce, SDSS-ovce, ma u stvari sve političke UHLJEB-ovce, njima je u stvari jedini i osnovni cilj, živjeti bolje od čobana (građana), a čobani se raduju kako su im ovce lijepe i debele s prekrasnim “runom” na bankovnim računima

otpora građana protiv poreza na nekretnine je sve više, samo netko treba građane povezati i ujediniti kako bi zajedno nastupili prema političarima i saboru, možda baš preko ovakvih pojedinaca:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hamed-bangoura-poziva-gradane-na-bunt-drzavi-cete-placati-harac-da-biste-zivjeli-u-vlastitom-stanu-nakon-sto-ga-je-i-banka-poharala/6430351/

Ignore: KressoM, delux


jel ima i jedna ovca u ovoj zemlji koja vjeruje da je novi porez u biti uveden da gradjani placaju manje?
ima, a to su svi kradeze i sdp glasaci pa ih prebroji

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close