Poduzetnici stanje države ocijenili čistom jedinicom

Naslovnica Forum Komentari članaka Poduzetnici stanje države ocijenili čistom jedinicom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakva jedinica ?
Budite realni .
Realna ocjena stanja u Državi je nula .

A 2015. ?
Potrošit će ziher 20 .000.000.000,00 više od zarađenog !
Realno , s’ranje će 2015. biti još i veće .

.

http://www.jutarnji.hr/crni-rekord–u-2014–prvi-put-ce-se-roditi-manje-od-39-000-beba/1245962/

+ ovaj problem za kojeg Vladu nije briga i ako se takav trend nastavi neće biti ničega..ni ekonomije ni naroda nego kataklizma.

Kako nije Vlada smanjila potrosnju? Budget je cca. 120 mil., znaci 10 mil. manje nego prije godinu dvije. Osim toga u budgetu je cca. 8 mil. transfera za Bruxelles, kao i cca. 10 mil. za kamate na dospjele kredite. Svatko, tko iole poznaje budget bilo koje zemlje, mora znati, da je 90% svih troskova vise-manje fiksno.
Mene vise brine cinjenica, da su 90% njih, iz ove druzine, quasi-poduzetnici. Najbolji odgovor na njihovo “poduzetnistvo” mozete procitati upravo na ovom portalu u interview-u gospodina Sestana. Ovi, kao i svi ostali segmenti ovoga drustva, znaju, sto treba drzava uciniti za njih, a ne pitaju se od kuda novci za sve to. Znam, vec i neke odgovore: manje automobila, manje telefona, manje mineralne vode…Kao mladi covjek bio sam u jednoj firmi, koja je krizu htjela prebroditi stednjom na uredskog materijalu, pa su cak i gumice rezali na pola. Jedan stariji kolega mi je tada rekao, da je to pocetak kraja. A tako je na kraju i bilo. Nesposoban management bavio se akcionizmom, umjesto da je kreirao odrzivu poslovnu politiku.

Kako su nepošteni , jedinica. Pa ovo je najsposobnija vlada u povijesti države, od početka mandata svi pokazatelji uspješnosti samo rastu. Strogo je zabranjeno zapošljavanje nesposobnih partijskih uhljeba, cijeni se isključivo struka !

New Report

Close