Počinju pregovori banaka, dužnika 
i države

Naslovnica Forum Komentari članaka Počinju pregovori banaka, dužnika 
i države

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Banke predlažu da ili država otkupi stanove kreditno nesposobnih dužnika ili da sami dužnici predaju stanove bankama bez ikakve naknade!!!???
Nakon ovog ne možeš a da ne svisneš kako su banke,odnosno njihovi predstavnici smradovi, gnjide, uši, beskrupolozni gadovi i da ne nabrajam.
Zar ne vide što rade njihove mame u svojim državama??? Zar ne vide i ne znaju koliko financijskih proizvoda imaju na raspolaganju.
Jedina bankarska pamet i znanje u Hrvatskoj je ono koje je slovenski bankarski stručnjak Ribnikar donio u Hrvatsku, a to je tako malo odnosno gotovo ništa!
Građani Hrvatske trpe veliku štetu iz razloga bankarskog neznanja i bankarske malomarnosti, bankarske površnosti. A ono malo stranih bankara što dođe na mjesto direktora stranih banka u Hrvatskoj to su vam bankarski nestručnjaci, nekakvi profesori umjetnosti, književnosti i tako u tom diplomatsko kurtoaznom stilu.

Amen jfact!
Kažu nam da smo ekonomski nepismeni, pa ja proučih malo banke, tečajeve, swap-ove i kao matematičar po struci svatih da nam ni to ne pomaže kada Hnb i banke i dalje kriju “formule”. Pa nisu toliko nepismeni Jurčić, Milošević (Domagoj) i Lalovac, pa napraviše istu grešku!?
Ovo je čisti kriminal od strane banaka i Hnb i to ih treba suditi za izdaju nacionalnog interesa. Nije pretencioznosti niti najmanje. Uzmite studiju koju su napravili profesori i neka ju Hnb opovrgne ili na sud. Ovi pregovori su bez veze.
Banke iscrpljuju do kraja. Sada, radi sebe, “spašavaju” ove koji ne mogu platiti, a ostali dok mogu, pa plaćate još 1godinu,pa kada ne možete onda isto i u narednih 4-5 godina će očistiti 50-60% kredita, a ostali će se naplaćivati.

aus i ita se bune… a naši dozvoljavali tolika isisavanja godinama.
pa kamata za stambeni kredit u chf da je po kunama bi bila veća od 12%

ej stambeni kredit 12%

dok pregovori završe, preživjeti će banke i država

Walk away nudi ovaj Buhaček, da Buhaček namjerno, jer to i jeste.
Parazit!

free flow information

Klijent u Zaboku dobio tužbu protiv banke zbog nezakonitih kamata!

Vaš link …[/url]

free flow information

New Report

Close