Po namještaj bismo i dalje mogli u Graz

Naslovnica Forum Komentari članaka Po namještaj bismo i dalje mogli u Graz

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koliko će se radnih mjesta otvoriti toliko će se i zatvoriti jer će svi okolni dućani porikavati, već je i sada tendencija rikavanja po svim centrima .

Dali će Ikea donjeti nešto bogomdano što dosada već nemamo u Hrvatskoj , sumnjam.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Gdje bi došli da se svakom dućanu rade takvi ustupci? Ako grade tvornicu ili nešto proizvode kod nas ok, ali za dućan – NEMA USTUPAKA!
Dućana ima i previše…

povratna Bus karta do Graza košta 100kn, sve je jeftinije i kvalitetnije nego u istim dučanima u Hr i to ne računajući povrat poreza

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Od samog početka je bilo muljaže sa tim zemljištem, koje je prvo jeftino kupio Zubak i kad nije mogao dobiti za isto suglasnost priključka na autocestu, odlučio se na prodaju kako bi barem nešto ušićario. Sad, da li je vlasnik Ikee znao za nemogućnost priključka,nije poznato. No, teško je vjerovati da se prije kupnje nisu raspitali o svim pravnim pitanjima i dozvolama, odnosno, da li isto gradilište zadovoljava minimalne sigurnosne i tehničke kriterije za dobivanje ulaza-izlaza na autocestu. Očigledno je da su se nadali koruptivnim metodama za dobivanje suglasnosti ili političkim pritiskom. Srećom da je došlo do smjene vlasti i da su prethodni pregovarači izgubili kredibilitet. Ispalo je da sada pravna država počinje funkcionirati a u takvoj situaciji vlasnici Ikee moraju prihvatiti rizik koji su svjesno kod kupnje ignorirali. I konačno, postavlja se pitanja zbog čega grad Zagreb, a i ostali naši gradovi nisu donijeli kriterije i odredili područja za gradnju pojedinih industrijskih, trgovačkih i servisnih objekata nego se stalno slični slučajevi ponavljaju?

mi se brinemo što nečemo imati gdje kupovati? bilo bi pametnije da im vlada pokloni 150 mil eura i da oni daju 150 mil eura i naprave tvornicu namještaja, da ljudi rade i zarade. naši mozgovi razmišljaju samo o trošenju i dobivanju love bez rada. proizvodnja, rad, štednja to je kod nas nepoznanica.

Da. smatram da kvalitetan je pametna investicija koja se vrati u nekoliko oblika kroz duži period. Upravo sam kupio sjedeću garnituru koju sam platio 23 000 kn. Isprav mi se činilo puno para ali kad sam se savjetovao i odmjerio sve parametre shvatio sam da sam napravio dobar potez. Evo zašto. Već mi je zaista dosta kupovanja jeftilen namještaja koji sam po sebi ružno izgleda, koji nakon godinu dana izgleda pohaban, sve visi na sve strane (ladice, poispadali šarafi, kuhinjske fronte svaka na asvoju stranu…itd.) Dođem kod frenda doma koji ima garnituru od skaja i kojeg su klinci naravno razderali…to izgleda toliko ružno i neugodno da stvarno bode u oči…preloše…E, radi svih tih loših iskustava ja sam malo odrešio kesu i kupio napokon pošteni komad namještaja koji izgleda vrhunski (talijanski dizajn), teleća koža, kvaliteta neupitna, mehanizmi, sigurnost, garancija, pumpice..itd itd..ja sam pravi primjer kad se kaže da "nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari".

New Report

Close