Ostvaruju se najgori strahovi proizvođača mobilnih telefona

Naslovnica Forum Komentari članaka Ostvaruju se najgori strahovi proizvođača mobilnih telefona

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najgore što se jednoj industriji može dogoditi je da postane žrtva vlastitog uspjeha.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

oni bi sad da rstu exponencijalno stalno…. e pa neide, tko normalan bi mjenjao mobitel koji radi uredno, za par novih boljih stvari…

Novi telefoni su veći i nezgrapni, proizvođači odijela trebaju početi šivati veće džepove, veličine cca 10 cola onda će krenuti prodaja mobitela i tableta.

Opasnost za proizvođače pametnih mobitela došla je od kuda je nitko nije očekivao. Kraj ovako genijalnog izuma svaki pametni mobitel, kao i pamet sama, postaju suvišni. Zato zbogom pameti!
https://www.telegram.hr/biznis-tech/sef-hdz-ove-mladezi-koji-je-izumio-besmisleni-selfie-stup-dobio-13-milijuna-kuna-od-ministarstva/amp/

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.


oni bi sad da rstu exponencijalno stalno…. e pa neide, tko normalan bi mjenjao mobitel koji radi uredno, za par novih boljih stvari…

isto se događa i sa trž.automobila…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo je postala “jurnjava za novom tehnologijom”! Možda su operateri a i velike cijene krivi za kupnju stalno “najnovijeg, najbržeg”! Kapaciteti memorije sve su veći, svjetlovod daje neslućene brzine “ako”!
Što Vam vrijedi velika brzina ako s druge strane imate šlampavog operatera, spore servere! Sve mogućnosti mobitela ili computera su odmah ograničene!
Što ti vrijedi 5G konekcija ako server na recimo nekim novinama, ili bilo gdje ne može progutati milijun konekcija odjednom?!
A po razgovoru s mnogima, ljudi još uvijek od telefona traže da bude telefon a ne computer ili notebook!

New Report

Close