Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo polako  sve ce biti ok, ako ekipa iz topa deset ne strahuje a sto bi mi trebali slusati investa i ostale. Uskoro ce trebati reci prijatelji bili ste u pravu pogrijesio sam.

Ocekujem minimalno dvije ponude, mozda i tri ali ne vijerujem u trecu. Sasvim dosta da se ispune zelje svima nama, zasluzili smo, jel tako invest i ekipa

Razmišljajući “na glas”, a obzirom na cijelu situaciju u stvarnosti i tržištima kapitala treba računati i s drugačijim ishodima. Barem privremeno. Da se netko ne javi (jer se ne može naprosto javiti zbog zakonskih ili regulatornih ograničenja), da se netko dogovori da će se javiti u nekom sljedećem krugu, da HT odbije ponude iz samo njemu znanih razloga u dogovoru sa Zabaom jer želi još koji mjesec ili makismalno godinu upravljati s OPTE.

A naravno moguće je da se sve vrlo brzo završi. Kako god okrenete u svakom slucaju treba biti strpljiv i pričekati daljnji razvoj događaja, pa bio on i nešto udaljeniji, nego smo prvotno mislili.

Nazalost, ova je prodaja došla u najnezgodnije moguće vrijeme koje obiluje izvanrednim događajima koji mogu ovako-ili-onako utjecati na ponašanje i poteze investitora.

pitanje je kako će zbog corone ovaj natječaj završiti jer je moguće da zbog ovog ograničenja kretanja i pandemije ocijene da nisu stvoreni fer uvjeti za natječaj pa ga sada ponište i nalože ponavljanje za recimo kraj godine….treba biti spreman na sve opcije jer kako se ova pandemija i panika širi, moguća su i do jučer nezamisliva rješenja, poput karantene za cijelu Italiju, zatvaranje granice slovenije prema italiji itd.

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Pa kakve veze ima vrijeme….razgovori  i prodaja ce ici svojim tokom….pa danas se u Evropi prodaje na stotine firmi ….takvih manjih recimo….Ovisi o kupcu i HT kako ce dogovoriti kupnju odnosno zavrsiti transakciju.

nisu mi jasni ljudi koji sad prodaju a cekali toliko dugo…ovo je sami kraj ove prodsje.I da traje do kraja godine tak nebitno

bojim se da u ovim i ovakvim uvjetima nećemo dobiti kupca na natječaju tj ili nitko neće dati ponudu ili će ga poništiti zbog “više sile” što je po pravu uvijek opravdan razlog za slične odluke..pa da će probati s novim natječajem kad se stvore normalni uvjeti tj. negdje iza ljeta ili krajem godine

budapest !

moguce je da konjska zaprega s postom zapne na granici, pa ponuda uga ne stigne na vrijeme.

Zvekir pitao sam sefa da zbog “vise sile”ne dodem na posao a on me pita jel sam li lud. Natjecaj je raspisan rokovi idu bila ili nebila visa sila

Ljudi stvarno nije burza za vas…ok corona je….to ce proci za 2-3-4 tjedna….prodaja firme ide….pa sve se danas prodaje u svijetu.Dok neki placaju kvadrat stana u HR 3000 Euro i vise….a danas ne kupuje dionice po ovim cjenama.Sad se kupuju dionice a ne kad ide po 10 posto gore…..tko se sad nakupuje dobrih dionica ubrzo ce trljati ruke od srece.

Optima na cijeni 5.50-6.50 je jeftina

vidim da je na burzi veliki broj novopečenih ulagača koji nisu preživjeli onu krizu od 2008. i nisu doživjeli situaciju da dionica pada dan za danom…sjećam se da su neke imale i po 20-30 dana minusa za redom kao i neki indeksi….i naravno da onim koji to nisu doživjeli to izgleda kao neka priča za plašenje male djece…isto kao što je talijanima ovo što im se sada događa pred 10 dana izgledalo kao SF… hoću reći, zaboravite na trgovanje kakvo ste prakticirali godinama i gdje su padovi indeksa od -2% bili čudo neviđeno…ovo sada je izvanredna situacija koja ima izvanredne reperkusije na sve i nitko ne može sad znati hoće li uopće biti ponuda ili će natječaj poništiti pa ga ponoviti kroz x mjeseci… i hoće li sutra crobex opet biti na -10%….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zorangutan….pa ti sve znaš….jedino te muči kako da sa 1000 kn koje imaš kupiš jedno 100.000 dionica Optime….

Kad si u dionici onda samo hvališ, kad je nemaš onda se…,

Čudno da nisi napisao da bi možda mogao i Crobex idućih dana u plus 5-10%….pa i to je mogučnost?

Stvarno treba ovaj forum zaobilaziti…..

Inace nije ovo IPO pa da se odgađa…ovo je prodaja koja ide svojim zadanim tokom…

zorangutan kad vam dobro kaze jer je covjek osobno prozivio neke gadne stvari na burzi..ali uvijek ima prepametnih koji su se rodili s maturom i znaju sve o svemu

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

New Report

Close