Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako me sad obradovao ht. zvoni telefon, mladi gospodin se predstavi, ali ne kaze za koga zove. Dobar dan vidim da imate problema sa brzinom interneta, pa bi vas htjeli prebaciti na blizu centralu. Dobivate 4x brzi internet (laz, ne bi bio ni duplo) i cisci zvuk na telefonu. Kad me pitao koliko sada placam shvacam da nije iz optime i pitam ga tko to nudi. Kaze ht grupa u kojoj je i optima, a ovo bi bio iskon. Ja reko ista grupacija, ali ne zadugo. Na to se nasmijao i rekao vidim upoznati ste.

Uglavno ht je poceo cimati korisnike da predu na iskon jer su svjesni da ovo odeeee

milslim da je samo pitanje trenutka kada ce netko od vecih sa 50.000-100.000 komada zakljuciti da je prerizicno i dalje drzati OPTE  u portfelju jer neminovno da ovdje takodjer krene panika i rasprodaja, a kad je tako bole je biti medju prvima koji prodaju!

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

@amadeo

Sve je moguće kad je crobex u padu abnormalnih -7 %!

Ignore: KressoM, delux

Urnebesno padaju dionice sa odličnim fundamentima a OPTE se drži.

Uskoro će i ona doći na red za let..

opte ima sitnih -4% pada

zato se slažem s kolegama da se može očekivati da netko od većih uskoro poklopi ovu kupnju do 5,50 kn i pretvori dionice u keš jer cijena OPTE je još uvijek  visoka za razliku od 95% ostalih izdanja na ZSE

Palo je samo ono što je trebalo pasti, ostalo je palo minimalno samo zbog preljevanja pada s drugih (CASH-R-A). Koliko je pao HT? Koliko banke?

Turisti su pali jer će biti pogođeni panikom zbog Corone, ne ovoliko, naravno. Građevinari su pali jer su smeće. Ostali nisu i oporavit će se čim dođe do rebounda vani.

Opte ima jak as u rukavu u vidu prodaje što drugi nemaju, tako da svatko tko sad ulazi u cash riskira da se neće moći opet vratiti unutra po ovim cijenama kad se objavi neka značajna vijest u vezi prodaje – zato se dobro drži i zato nitko neće ovo prodavati po 5.50.

Sad me slobodno kitite minusima, odoh nazad na novi forum (onaj bolji)…

@rambo

ne može OPTE ostati svijet za sebe dok sve drugo tone po -10 – 20%….tko zna kako će se ova pandemija razvijati i hoće li zbog nje uopće biti ponuda na natječaju za 9  dana u situaciji kad cijeli svijet ovako brutalno tone….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ljudi ovo je samo novi soj gripe. Ništa više. Pratim tu pandemiju od početka u siječnju i nema ništa posebno, osim medija koji rade paniku iz ničega. Dajte stanite na loptu…

1. Kolega zorangutane ne odustaje se od preuzimanja firme radi gripe koja može proći i opet doći za par mjeseci, a ovakva prilika više neće doći. Ovo se desava sad i više nikad, ko ne kupi sad nema dogodine

Ne zatvaraju se ceste, škole i gradovi zbog obične gripe! Poanta je u tome što za gripu ima cjepiva i rizik je puno manji nego od ove corone od koje nema nikakve zaštite osim izolacije i karantena gradova pa i čitavih regija!

Zaboga avax, bar sam vas smatrao inteligentnim čovjekom, pa smrtnost od COVID 19 je skoro nepostojeća među djecom i mlađima od 50 ako nemaju neko gadno prethodno zdravstveno stanje, tipa karcinom i sl. Među starijom i bolesnom populacijom je smrtnost nezanemariva, upravo zato jer nema cjepiva, ali i dalje DALEKO manja od opakih bolesti tipa Ebola, Male boginje i čak SARS koji btw izaziva isti virus, odnosno Corona, samo drugi soj. Ovo je ništa drugo nego perverzna medijski inducirana panika čiju cijenu ćemo na kraju platiti svi, na žalost…

Sve je to jasno, ali to nije bitno trenutno! Bitna je masovna psihoza i panika i vezano na to recesija cjelokupnog svjetskog gospodarstva!

New Report

Close