Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zez1

Ne mogu obavještavati o broju ponuda kad je natječaj još otvoren! To su osnove pobogu!

Ignore: KressoM, delux

Samo informacija da pogledate skdd, skrbnicki racun hpb uvecao za 50000 komada i presao sa 10. mjesta na 9.

ovo će sve biti zanimljivo nakon 18.3. Do tada ne namjeravam ništa poduzimati, a ni nakon toga. No, ako je povijest učiteljica života, zaključak je neizbježan.

U svakom slučaju netko će se pokazati kao vrhunski “stručnjak”,kako to već biva s generalima poslije bitke. Pravo stanje stvari zna samo nekolicina upućenih, a ostali nagađaju. Osobno sam za optimiste jer imam dovoljno ovih papirića.

Pa i nije toliki problem pričekati još dva tjedna. Ja sam napravio mali dokup na ovim razinama jer sam optimist pa ćemo vidit.

laudator, 04.03.2020. u 15:44
Čestitam sebi i svima koji danas nisu ništa prodali.

Vec tri god. Cuvam dionice… kupio sicu 4,85…ma nema sanse da bi sad prodavo…do kraja cekam pa sta god da se desilo…

Ovdje će se samo stvari prolongirati do beskonačnosti.

HT i AZTN su kupili neko vrijeme, ali sto će za 2 tjedna kada opet ne bude ponuda.

Mjenjaju uvjete natječaja 5 do 12 kao mala djeca.

Pozivanje institucionalnog igrača koji je bez iskustva u telekomunikacijskih sektoru bi realno izazvalo žalbe ponuditelja, da ih stvarno ima. Ali njih nema.

A vrijeme curi.. Dok na drugim dionicama očekujem dividende, zeleni rast, ovdje će se čamiti, pola kune gore, pola kune dolje..

… pola kune gore, pola kune dolje…

Kolega Invest… Ajd konačno i od vas nešto pozitivno 😉

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Gospon invest produljenje roka od 16 dana nije potvda da nema kupaca. Ujedno i pitanje zar vi imate bolje “znanje” o ovoj dionici od dva subjekta iz topa 10 dionicara koji i dalje kupuju dionice

titulus, 04.03.2020. u 20:45
… pola kune gore, pola kune dolje…

😂😂

Kako Ana i ovako ima vec 3 % a s obzirom tko se sve “krije” iza njih i s koliko kapitala i utjecaja u drustvu raspolazu , nebi me zacudilo da su oni jedni od tih koji vrse pritisak na AZTN kako bi usli u igru i sav silni novac sad “oprali” na Optimi.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hanza-media-uspjesno-izasla-iz-predstecajnog-procesa-obveze-iz-nagodbe-ispunjene-prije-planiranog-roka/10051222/

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Invest, 04.03.2020. u 19:53
Ovdje će se samo stvari prolongirati do beskonačnosti.

Pa budite i vi igrač pa promijenite taktiku… Ovo je smiješno više gledati

New Report

Close