Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako papaju naloge…:)

ne kuzim kako svaki put nasjednu na isti manevar

zorangutan, 04.03.2020. u 09:35
već je 150.000 komada na prodaji do 6 kn!!!….pa vi slušajte ove koji pričaju bajke kako je prolongiranje natječaja  super vijest…

Ja Vas i slične potpuno razumijem, vrijeme je kupnje a može to i niže da se ponovno nakrcate jer ste prodali. I ja bih kupovao i pisao kao i Vi samo nemam love.

dan je pametniji od noći!

Do kraja dana još smo u plusu…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

IVAo9

Kako objašnjavam, pa vrlo jednostavnom logikom s obzirom da nitko nije dostavio ponudu, HT-u je interes privući bar nekog institucionalnog igrača jer mu curi vrijeme kada će upravljanje preuzeti ZABA.

Ponavljam , da su te ponude stigle 02.03. a trebale su jer je obavijest o produljenju roka službeno došla poslije isteka roka, izišla bi neka informacija, pojavilo bi se kupaca koji bi imali premium poziciju.

S ovakvim silnim pritiskom i navalom dionica na prodaju, jasno je da ništa od toga.

dokupija OPTE  i cekam rasplet

debela kupnja se naslaguje oko 6 kn i radi branu za rast iznad 6

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

jos kad pocnu prodavati ovih 165.000 komada kupljenih u danasnjem padu….

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

avax10, 03.03.2020. u 21:36
I evo nam danas odgovora zašto su veliki iskipavali stotine tisuća komada!!!! I naravno da nitko nije imao info da će se dogoditi ovakva svinjarija, jel tako da nije? 😡

Ma ne, pa OPTE je bastion transparentnosti na ZSE…

Jednako kao što je i rast OPTE sa 2kn počeo nekih 3 tjedna prije nego je objavljeno da je UG kupio Tele2. Tad se pričalo da je zbog “fantastičnog” financijskog…

Ipak smo mi svi ovdje samo “selo moje malo”…

Loki

loki07, 04.03.2020. u 11:16

Rast Opte je počeo u siječnju 2019. Prvo provjerite činjenice da ne pisete gluposti i ne sramotite se.

Neozbiljno je u ovoj fazi mijenjati uvjete ako se netko već javio na natječaj. Što sada taj može misliti o ispravnosti.

Orange55, 04.03.2020. u 10:27
Dokupio isto,isko mi prosijek bio 2..ovo je jako dobra kupnja.Ljudi moraju izracunati vrijednost firme i da se tu 2-3 kupca sigurno bore oko Optime.E sad neki bi kupili jos jeftinije….samo kad se promijeni sentiment….to ce ici jako gore. Pa do sada smo sa 8.95 pali na 5.30 kn.Pa to je skoro 40 %.

Hahaha

vrijednost kompanije kažeš? A knjigovodstvena vrijednost kompanije 0,19 lipa/dionici.

Dužna ko Grčka, s ogromnim ožiljcima i obvezama iz predstečajne nagodbe, s činjenicom da iz operativnog poslovanja ne mogu servisirati dugove, da se nalaze na vrlo vrlo ograničenom i malom tržištu koje ima minimalnu mogućnost organskog rasta.

Pa gdje vi vidite toliki potencijal??

nimimada1, 04.03.2020. u 11:56
Neozbiljno je u ovoj fazi mijenjati uvjete ako se netko već javio na natječaj. Što sada taj može misliti o ispravnosti.

Naravno.

Ali to gotovo pa dokazuje da se nitko nije javio na natječaj.

New Report

Close