Ja Vas i slične potpuno razumijem, vrijeme je kupnje a može to i niže da se ponovno nakrcate jer ste prodali. I ja bih kupovao i pisao kao i Vi samo nemam love.
IVAo9
Kako objašnjavam, pa vrlo jednostavnom logikom s obzirom da nitko nije dostavio ponudu, HT-u je interes privući bar nekog institucionalnog igrača jer mu curi vrijeme kada će upravljanje preuzeti ZABA.
Ponavljam , da su te ponude stigle 02.03. a trebale su jer je obavijest o produljenju roka službeno došla poslije isteka roka, izišla bi neka informacija, pojavilo bi se kupaca koji bi imali premium poziciju.
S ovakvim silnim pritiskom i navalom dionica na prodaju, jasno je da ništa od toga.
debela kupnja se naslaguje oko 6 kn i radi branu za rast iznad 6
jos kad pocnu prodavati ovih 165.000 komada kupljenih u danasnjem padu….
Ma ne, pa OPTE je bastion transparentnosti na ZSE…
Jednako kao što je i rast OPTE sa 2kn počeo nekih 3 tjedna prije nego je objavljeno da je UG kupio Tele2. Tad se pričalo da je zbog “fantastičnog” financijskog…
Ipak smo mi svi ovdje samo “selo moje malo”…
Rast Opte je počeo u siječnju 2019. Prvo provjerite činjenice da ne pisete gluposti i ne sramotite se.
Neozbiljno je u ovoj fazi mijenjati uvjete ako se netko već javio na natječaj. Što sada taj može misliti o ispravnosti.
Hahaha
vrijednost kompanije kažeš? A knjigovodstvena vrijednost kompanije 0,19 lipa/dionici.
Dužna ko Grčka, s ogromnim ožiljcima i obvezama iz predstečajne nagodbe, s činjenicom da iz operativnog poslovanja ne mogu servisirati dugove, da se nalaze na vrlo vrlo ograničenom i malom tržištu koje ima minimalnu mogućnost organskog rasta.
Pa gdje vi vidite toliki potencijal??
Naravno.
Ali to gotovo pa dokazuje da se nitko nije javio na natječaj.