Operativna dobit Agrokor grupe u prva dva mjeseca 71 milijun kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Operativna dobit Agrokor grupe u prva dva mjeseca 71 milijun kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ova recenica me nekako najvise boli:

“Izvanredna uprava u izvješću među ostalim napominje kako je Fortenova grupa započela s radom 1. travnja, čime je uspješno implementirana nagodba vjerovnika Agrokora odnosno plan financijskog i ….”


Ova recenica me nekako najvise boli:

"Izvanredna uprava u izvješću među ostalim napominje kako je Fortenova grupa započela s radom 1. travnja, čime je uspješno implementirana nagodba vjerovnika Agrokora odnosno plan financijskog i …."


Za sada se čini ” uspješno ” :
– tužbe i žalbe nezadovoljnih i oštećenih vjerovnika i dioničara zaključali su u ladice
– Fortenova još nije bankrotirala
– nitko još nije završio u zatvoru
– domaći veliki vjerovnici – dobavljači dobili su …hmm …obećanja
–koncesije su riješili i bez neposlušnih ,zlih načelnika
Itd.
Doista su uspješni.

Po podacima iz izvješća o troškovima izvanredne uprave i poslovanja Agrokora d.d., od ulaska izvanredne uprave u Agrokor, odnosno od 10. travnja 2017. do kraja veljače ove godine, operativni troškovi iznose oko 1,48 milijardi kuna, od čega se najveći dio, 811,7 milijuna kuna odnosi na trošak pravnih, financijskih i ostalih savjetnika te savjetnika za restrukturiranje.

KOLIKO JE ONO TODA TRAŽIO??

Sanader će za ove biti beba!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Recite radnicima što ih čeka kad Konzum pređe u tuđe ruke…Recite kako će onda stajati Ledo, Jamnica, Belje, Zvjezda itd????Koliko će im onda prodaja biti i koliko će radnika trebati?
Zašto se recimo Ledov sladoled nebi radio u Srbiji ako je radna snaga tamo jeftinija?

Marica već sad kuka kako ulaze strani dobavljači.

Plankovićeva politika je čista izdaja nacionalnih interesa:
-mirovinski fondovi su izgubili sve novce uložene u perjanice
-samo hrvatski dioničari gube imovinu
-zemljišta se na nelegalan način prebacuje na druge kompanije koje nisu pravni sljednici po 4 puta povoljnijim cjenama nego što ih imaju naši poljoprivrednici
-Izvanredna uprava uzima doslovno milijarde (1.000.000.000,00 ne milijune!)za troškove savjetnika!

ČISTI LOPOVLUK!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Za dva mjeseca uspjeli ostvariti 71 mio. kn operativne dobiti. Pa to je peanuts, nije dovoljno ni za kamate platiti za roll up kredite. Kakva poruka se ovim rezultatima šalje bankama, koje bi trebale refinancirati roll up kredite? A šta govore ove brojke o ukupnom performance-u koncerna!? Jad i bijeda. Žali bože novaca, koji su spiskani na consultere tipa Borg i ostale termite, koji su opelješili koncern. Velika šteta što Alvarez prije dvije godine nije ostao.

New Report

Close