Online kladionice vrlo 
spretno zaobišle blokadu

Naslovnica Forum Komentari članaka Online kladionice vrlo 
spretno zaobišle blokadu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovakvim putem je svojedobno krenula i Venezuela, pod diktaturom informatički nepismenog vozača autobusa. Kad prve zabrane ne daju rezultate, uvode se još restriktivnije, poput zabrana na Internet, klađenje, privatno vlasništvo itd.

Rješenje je jednostavno – smanjite poreze na kladionice u HR i one će opet postati konkurentne. Država će kratkoročno ubrati manje poreza na klađenje, ali dugoročno veće poreze na dohodak i PDV jer će kladionice moći zaposliti više ljudi i obrtati će više novca.

“Pojašnjavaju da je za zaobilaženje ove zabrane kladioničarima dostatno da ponekad promijene internetski preglednik koji koriste za pristup web lokaciji”

Zemljo otvori se 😀

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi


"Pojašnjavaju da je za zaobilaženje ove zabrane kladioničarima dostatno da ponekad promijene internetski preglednik koji koriste za pristup web lokaciji"

Zemljo otvori se 😀

naravno, tor serveri…

inaće, jedino što mogu napraviti je kontrola transakcija… ali onda bi uhljebi morali raditi, tako da ništa od toga…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

To je tako kad su nesposobni ovi koji donose te zabrane, pa tko moze zabraniti da stavsi VPN i igras ako zelis… to treba drugacije rijesiti na svjetskoj razini

Ovo s teleoperaterima i internet providerima je otprilike kao da stavljaš duha u zatvor. S ovakvim šupljim argumentima mogu jedino kod nas prodavati maglu, vani će im se smijati. Koliki moraš biti genijalac da ovako nešto izjaviš…

Nadalje, inozemni priređivači igara na sreću koji tu djelatnost obavljaju ne ispunjavajući zahtjeve propisa koji u Hrvatskoj regulira priređivanje igara na sreću, ne podliježu nadzoru nadležnih nacionalnih tijela te zaobilaženjem zakonskih uvjeta o zabrani sudjelovanja maloljetnika u igrama na sreću i poduzimanju mjera za sprječavanje razvoja ovisnosti o igrama na sreću, mogu izazvati društvu teško nadoknadivu štetu, doznajemo iz Porezne uprave.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close