On-line turistička agencija u stanu? Idealno za lov u mutnom

Naslovnica Forum Komentari članaka On-line turistička agencija u stanu? Idealno za lov u mutnom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dajte odhbite već jedanpot sa urnebesnom birokracijom.neka radi tko hoće i od kuda hoće,boli vas tuki ako netko prodaje krstarenja iz kontejnera za smeće.pazite da država dobije svoj porez i dajte odhebite.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Komunjarska debilana i overregulation. Korisnici usluga odredjuju tko lovi u mutnom, a ne udruzenje turistickih agencija. Ovo je direkni napad na slobodno trziste. Ista pobuna je bila oko taksi usluga u zg. Rezultat je jasan: danas ima vise taksista, cijene su nize a usluga kvalitetnija. Smrt komunjarama

Jasno je da oni koji su već zauzeli pozicije brane to što imaju i to je njihovo pravo, ali to ne znači da su u pravu. Država bi se trebala fokusirati na donošenje zakona koji olakšavaju poslovanje s jedne strane i kažnjavanje kriminala i varanja kako korisnika tako i poslovnih partnera. U tom slučaju ne treba donosit tisuće suludih propisa koji ubijaju volju da nešto napraviš nego bi svatko znao da može nešto napravit ako je sposoban i pošten.

Wtf? Polaganje ispita za voditelja turisticke poslovnice? Jos fali certificaranje i polaganje ispita za radnika na kasi u trgovackom centru, isuse, koja debilana. Sjeverna Koreja je macji kasalj naspram ovog k…., pardon ove kifle od drzave.

ma plaćeni članak, jadno…

Kakav bullshit… Baš podsjećaju na taksiste od prije uvođenja konkurencije.
Tu se radi o on-line agencijama, dakle o koje prodaju TUĐE aranžmane. Ako su ti aranžmani kvalitetni, koga briga odakle se prodaju?
Naravno, briga je samo one koji beru prevelike provizije na prodaju tih aranžmana i ne daju da netko radi za manju proviziju.
Što više on-line agencija, to će biti više jeftinijih putovanja (a jednako kvalitetnih, jer oni prodaju isto što i ove velike agencije).

jake mi struke i jakog posla.

na ovom primitivnom primjeru se vidi kako se pomoću političkog dirigiranja nastoji spriječiti konkurencija.

kakva su to stručna znanja koja turistički agent mora imati, a čije nepoznavanje može ugroziti život i zdravlje ljudi pa da bi trebalo postojati obvezno stažiranje?!

da ne govorim o obvezi posjedovanja poslovnog prostora, to je kao “uvođenje reda”?!

silan se trud ulaže u sprječavanje razvoja tržišnih odnosa, samo kako bi se pokušao očuvati oligoposki nerad s nabijanjem cijena.

svi poslovi koji ne zahtijevaju posebne uvjete rada trebaju se moći raditi od doma, a tko hoće pospješiti prodaju nikom potrebnih nekretnina, neka uvede porez na višak nekretnina i natjera hahare da snize cijene na trećinu-četvrtinu sadašnjih. ekstra profit su na normalnom tržištu ostvaruje pomoću inovativnih tehnologija i poslovnih politika, a ne pomoću lihvarenja betonskim bunkerima.


ma plaćeni članak, jadno…

Ajd to je jos i razumljivo, al koliko bi tek bilo jadno da clanak nije placen? Dno dna…

Ne vidim zašto bi ja bila nelojana konkurencija ako imam on-line turističku agenciju u stanu koji je u našoj obiteljskoj kući. Za istu sobu prije je traženo napraviti preinake, uskladiti silnu papirologiju, prenamjenu.. .
Osim toga projektant, pediker, poslovni posrednik (dogovaranje kupnje) itd, itd – može u stanu, ja ne?!
Razlika je samo u početnim nepotrebnim troškovima prenamjene. Nastavak poslovanja na istom mjestu, zvao se on poslovni ili stambeni prostor će svakako predstavljati konkurenciju, ali NIKAKO NELOJALNU. Zar se toga treba bojati?
I nije korektno toliko dizanje prašine!

Treba osnovat Udrugu turističkih agencija i onda reketarit sve koji nisu u njoj, a prodaju turističke aranžmane! Zatim dodatno povećat marže od čega bi korist imali mastodonti u toj industriji tako da svi putujemo preko stranih agencija gdje je usluga neusporedivo bolja! Treba radit i trudit se, bando neradnička (prepoznat će se)! [emo_plazi]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Tragedija. Šta mi je uopće trebalo čitati ovakav članak.

New Report

Close