Odvjetnici: Nećemo blagajne, nismo frizeri!

Naslovnica Forum Komentari članaka Odvjetnici: Nećemo blagajne, nismo frizeri!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A zašto ne bi odvjetničko naplaćivanje bilo regulirano kao i svako drugo? Kakav lik s kojim još obrazloženjima “nije spojiva s odvj. djelatnošću”. Točno je da njihove cifre nisu spojive sa zdravim razumom(račune ionako ne izdaju) i zato odvjetnicima PDV 50%.

…a što se odvjetnici toliko boje fiskalizacije…[emo_zloban] pa oni bi barem trebali biti prvi legalisti…e,kad ne bi bilo ono ako…

…daklem,sjetite se kad ste dobili račun od vašeg odvjetnika,najvjerojatnije nikada…

…u pravilu od vas uzmu veliki avans,a za poreznu prikazuju da su se sa strankom dogovorili da naplata ide po završetku predmeta…[emo_zloban]

kakva razlika?usluga je usluga!otipkaj i naplati!

odvjetnici bi “branili” Zakon, ali se ne bi držali tog istog, ha, ha, ha… Ukinuti im odmah dozvole za rad pa nek sprovode svoju politiku na HZZ-u jednom mjesečno ili im ukinuti privatnu praksu pa nek dobivaju plaću iz Proračuna, ali na osnovi rezultata rada!

ne želim omaložavati nikoga, ali su odvjetnici još jedan dokaz pogrešnih vrijednosti. namnožili su se ko skakavci u africi, uglavnom životare…ali su im cijene usluga kao da su nobelovci.

I odvjetnik i frizer su poštena radna mjesta i profesije. Izreka kolege, je
omalovažavanje drugih, što upravo odvjetnici- ne bi smjeli činiti, svojim
temeljnim načelom pravde i poštivanja rada svih poštenih struka , pa i frizera……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

I firizeri i odvjetnici “šišaju” ljude.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Osim ako odvjetnici ne spadaju u kategoriju – LOPOVI, e, onda za njih ne važi fiskalizacija [emo_ooooo]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

jeste,jeste frizeri a zasto nikada ne izdajete račune a sume su vam zastrašujuće

To su odvjetnici neka viša kasta. Ne priliči njima tipkati tamo neke račune. Zar netko još sumlja u njihovu gradansku lojalnost. Što će njih neki inspektorčići provjeravati kao običnu raju. Da sam ja ministar prvi bi mi bili na piku. Nemaš fiskalnu blagajnu ili ne izdaš račun, zatvorena ti je tvrtka, naplaćena kazna pa ti pjevaj borbene. Tako se vodi država u ovakva vremena a ne da svaka spodoba opali ministra ili premijera po ušima kako mu se digne.

Gledajte mi smo švercerska država od davnina i ljudi jednostavno to prihvaćaju kako je tako je.E za to promjeniti treba dati primjer.Evo odvjetnici to ne žele i priznaju to javno i nije ih sram a iz njihovi redova dolaze tužitelji,suci.Svim onima koji imaju posla s njima moja iskrena sućut ( za njihove muke ).

DAJ PET !!!

Ako ova ekipa ne bude o obvezi da ima fiskalne kase onda nitko u ovoj državi ne treba ništa više plaćati.

New Report

Close