Od izdavača Poleta do gospodara nekretnina

Naslovnica Forum Komentari članaka Od izdavača Poleta do gospodara nekretnina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jugo nacionalist, doušnik i špijun, poslje ponudio usluge Amerikanima
Ne može se oslobodit etatizma i državnog (samo)upravljanja.
Astra Inter. upravo ovih dana otišla u stečaj, u tržišnoj utakmici drugovi ne mogu/znaju.
Tender za HPB, Plat ,Maestral, Imerijal itd. farsa u režiji Partije, nebulozne cijene, suluda ulaganja unutar 3 godine. Ali može im biti, kad imaju potpunu kontrolu medijskog prostora, koordinirano zaglupljuju narod već prokušanim metodama.

1978. predsjednik Saveza socijalističke omladine Hrvatske


1978. predsjednik Saveza socijalističke omladine Hrvatske

No krasno, što će nam peta kolona i agresor kraj ovakvih dužnosnika!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Za one koji su premladi da bi znali, treba dopuniti profil ovog covjeka dodatnim cinjenicama – potice iz pravovjerne KP obitelji sa nekoliko istaknutih partijskih duznosnika (otac, sestra…). Kao takav, bio je zaduzen, izmedju ostalog, i za informirsnje, tj kontrolu novinara i spijunazu kulturne i novinarske elie te otuda veza sa Poletom. U Astri se mogao zaposliti samo prsvovjerni SK kadar pa je kao takav i otisao u Moskvu. Astra nije bila nista drugo nego blijeda kopija Genexa. Lojani SK clanovi na pozicijima i na delegatskim mjestima koja su istovremeno bila i spijunska mjesta. Kad je komunizam propao, propali su i Astra i Genex. Zaposlio se u ruskim firmama jer su mu tamo bili SK istomisljenici kojima je on dobro dosao kao spona sa domacim preostalim drugovima biznismenima. Ali i to je propalo pa se morao vratiti i zaposliti u Plinari. Moze li itko pametan zamisliti da se svjetski uspjesan biznismen zaposli kao direktorcic na smjesnoj placi u Gradskoj Plinari??? Halo??? Mislite li da ne znamo misliti svojom glavom??
No, to je ocito bilo samo cekanje na pricuvnoj poziciji u partijskoj i Bandicevoj reziji do povratka Partije na vlast i sad je docekao svojih pet minuta gdje se ocekuje da ce za sicu rasprodati drzavne nekretnine svojim ruskim pajdasima. Zato je i osmisljen scenarij koji je na djelu – u prvom krugu cemo za nase hotele i nekretnine zatraziti velik novac, nitko se nece javiti, tada cemo reci da se to ne moze prodati po visokim cihenama i onda ce u drugom ili trecem krugu rasprodati po bratskoj cijeni, tj za smijesan novac. Ovaj scenario je vec isproban u brojnim stecajevima i dokazano funkcionira. A Paparelli ne bi bilo lose da se malo detaljnije raspita o temama i ljudima o kojima kao objektivno pise. Mos mislit!

” početkom 90-tih otišao je u moskovsko predstavništvo vanjskotrgovinske tvrtke Astre”…naravno,ne valjda u obranu Hrvatske

Mogli ste skratiti tekst – bio je komunistički uhljeb od mladih dana !

i sada ima plan 200 bogatih obitelji. Covjek se nahvalio, a nitko te rezultate o kojima on prica ne vidi. Sto su privatizirali osim cross? U svim firmama totalno nesređeno stanje, ne zna se tko pije, a tko placa. Ali to nasim tajkunima odgovara

@kanabis – nered odgovara i partiji! A inače i u tom DUUDIu vlada nered…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Evo i Cvitanu ujak general Kosa.izgleda da nitko nije zalutao.

lol, ovo je kao manifest zombi-komunizma.

no dok zombije u horor filmovima živim održavaju mračne tajne sile, naše zombi-komuniste održavaju još mračniji lihvarski krediti kojima se pokriva njihova perverzno destruktivna nesposobnost i gubitke koje ta nesposobnost neprestano stvara.

oni i dalje tule o profitu koji će stvarati državne tvrtke igrajući se javnim novcima, a da nitko od onih koji donose odluke ne preuzima nikakav osobni rizik.

dakle sav rizik iživljavanja obijesnih nesposobnjakovića podnose privatni poduzetnici od kojih se kroz monumentalne poreze otima teško zarađeni novac kako bi se onda s tim istim novcem partijski bezveznjaci, nesposobni da si neđu mjesto u tržišnoj ekonomiji, igrali, dok se istodobno javne službe raspadaju.


1978. predsjednik Saveza socijalističke omladine Hrvatske

tamo se me kao “omladinca” tražili da se učlanim jer da svi tamo idu. ja sam im tražio progam da ocijenim vrijedi li se učlanjivati. nazvali su me ludim i nikad me više nisu zvali. no naknadno su mi oduzeli stipendiju na koju sam imao pravo zbog dobrih ocjena “jer nisam član sso”, iako u propozicijama nigdje nije pisalo da se mora biti član sso.

eto, to je partija bila jučer “kad nam je svima bilo dobro i idealno”, ista kao sdp/hdz partija danas.

nigdje nema podatka koliko je puta bio na sletu voljenom vođi, jadna je država, koja ovakvima povjeri rasprodaju, teškom mukom desetljećima stvaranu imovinu



1978. predsjednik Saveza socijalističke omladine Hrvatske

tamo se me kao "omladinca" tražili da se učlanim jer da svi tamo idu. ja sam im tražio progam da ocijenim vrijedi li se učlanjivati. nazvali su me ludim i nikad me više nisu zvali. no naknadno su mi oduzeli stipendiju na koju sam imao pravo zbog dobrih ocjena "jer nisam član sso", iako u propozicijama nigdje nije pisalo da se mora biti član sso.

eto, to je partija bila jučer "kad nam je svima bilo dobro i idealno", ista kao sdp/hdz partija danas.
[/quote]
nešto se ne sjećam da su onda pitali hoćeš ili nećeš. bilo je pod mus. 7. ili 8. razred. dobar si kad si imao stipendiju u osnovnoj. mogao bi ih tužiti da si bio žrtva političkog progona još kao maloljetan.

who dares, wins

tamo se me kao "omladinca" tražili da se učlanim jer da svi tamo idu. ja sam im tražio progam da ocijenim vrijedi li se učlanjivati.
nešto se ne sjećam da su onda pitali hoćeš ili nećeš. bilo je pod mus. 7. ili 8. razred. dobar si kad si imao stipendiju u osnovnoj. mogao bi ih tužiti da si bio žrtva političkog progona još kao maloljetan.

kad su nas pozvali da idemo na učlanivanje u muzej revolucije na zakazani dan, ja sam otišao u nekakav ured i predao pismeni zahtjev da mi pošalju program, nakon čega sam usmeno nazvan ludim.

nitko me više nije kontaktirao. to je bio, kao što kažeš 7. ili 8. razred.

stipendija se dodjeljivala na kraju 8. razreda i trebala je trajati cijelu srednju školu. osoba kojoj su stipendiju dali mimo kriterija nakon što je meni oduzeta pred samu dodjelu, jer je ta osoba bila “istaknuti član sso” – danas je ta ista osoba istaknuti član da ne kažem čega.

kome da se žalim na politički progon? istima koji su progonili onda a progone i danas? onda su progonili po ideološkoj osnovi, sad progone svakog tko hoće pošteno raditi.

New Report

Close