Obećana zemlja u kojoj više od 16.000 Hrvata prima socijalnu pomoć

Naslovnica Forum Komentari članaka Obećana zemlja u kojoj više od 16.000 Hrvata prima socijalnu pomoć

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

jebes njemacku kad u FR daju 530E za samca 😀 +200 i prasina za svako dijete

Kosovo definitivno izgleda kao najveci problem, s obzirom na populaciju od oko 1.8 milijuna imaju neproporcionalno visok udio uhljeba i neradnika. Nakon toga naravno ‘braca’ Srbi, bre. Lepo li da je se lezi i nista ne radi a pare idu. Hrvatska bi se trebala usporedjivati sa Slovenijom koja je daleko najradisnija nacija prema ovoj statistici. Iako, ja sam siguran da kad bi se u Hrvatske brojke malo dublje zagrebalo da bi barem pola od tih 19.000 uhljeba zapravo bilo bosanaca s HR putovnicom. Siguran sam da je broj Istrijana jednak ili nizi broju Slovenaca. Trebalo bi i GDP/capita brojke i produktivnost unutar Hrvatske malo javno objaviti da se vidi malo tko sto radi i da se ljudi mogu malo zapitati. Pozdrav iz Pazina!

Čudno kako na PD nema ni slova o presudi onoj dvojici zločinaca!? Možda zato da nitko ne bi pitao SDP (sljednika SKH) za skrivanje dokumentacije!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Čudno kako na PD nema ni slova o presudi onoj dvojici zločinaca!? Možda zato da nitko ne bi pitao SDP (sljednika SKH) za skrivanje dokumentacije!?

spremaju se za prosvjed

New Report

Close