Novi zaposlenici dijele osobne informacije i nisu odani kompaniji

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi zaposlenici dijele osobne informacije i nisu odani kompaniji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da se ovdje brkaju uzroci i posljedice,mozda i namjerno.Uzrok problema je sto je normalnog posla sve manje, dakle puno radno vrijeme, na neodredjeno. A posljedica toga da se mladi ljudi, kod kojih je nezaposlenost daleko najveca,prilagodjavaju prihvacanjem raznih poslova na odredkeno, honorarno, po projektu..a to znaci da daleko manje zaradjuju nego njihovi ocevi, pa naravno da im onda ne pada na pamet kupovina stana ili novog auta. Nije to dakle hir, nego naprosto nemaju s cime to platiti!

Budi oprezan na zagrebackoj burzi. Jer ovdje se svakodnevno gube pozamasne kolicine novca(najcesce tesko zaradjenog) !!!

LOLOLOL!!! “Generacija milenijalaca nije odana korporaciji”? Nije odana? Istoj onoj korporaciji koja ce ih bez razmisljanja, obzira ili otpremnine otpustiti iste sekunde kad uprava zakljuci da treba smanjiti troskove jer nisu postignuti zeljeni rezultati u ovom kvartalu? Dragi moji HR-ovci ‘fleksibilnost zaposljavanja’ je two way street. Da bi dobio lojalnost, moras je i pruziti.

Nisu ni vise ni manje povrsni od autora zakljucaka koji se prenose ovim clankom…

New Report

Close